Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon vastagok...

Szerintetek is nagyon vastagok a lábaim?

Figyelt kérdés

Mindig is úgy láttam, hogy hiába vagyok felül vékony, a lábaim nagyon vastagok, ormótlanok. Pedig nagyon odafigyelek a táplálkozásomra, mozgok, úgyhogy izmos a lábam, de ez a kép teljesen lesokkolt, mert nem izmosnak tűnik, hanem formátlannak és zsírosnak, na meg hatalmasnak. Légyszi, őszinte véleményt írjatok! Köszönöm! :)

18/L

[link]

2019. júl. 1. 10:05
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
79%
19: Dehogy alaktalan, meg skinny fat. Most már mindenki az, aki nem kifejezetten kigyúrt? Vagy aki nem totál szálkás, izmos? Nem legyél már bolond. Lehet, hogy a te ízlésednek ő nem tetszik, de attól még tök normális alkata van.
2019. júl. 1. 12:43
 22/36 A kérdező kommentje:

Ezt ma csináltam:

[link]

2019. júl. 1. 12:50
 23/36 anonim ***** válasza:
91%

Ha valóban anorexiából gyógyulsz, akkor semmiképp se itt kérdezősködj. Sok bunkó ember van, és nehogy magadra vedd a negatív kritikákat, amik sokszor alaptalanok is.

Ha ennyire bizonytalan vagy, akkor bizony újra el kell beszélgetni a pszichológussal, vagy azzal aki segített rendbe jönni.

2019. júl. 1. 12:53
 24/36 Barbie0022 válasza:
88%
Teljesen rendben vagy, szép és csini lábaid vannak ;)
2019. júl. 1. 13:03
 25/36 anonim ***** válasza:
89%
Testképzavarod van. A lábad az egyetlen a testeden ami majdnem ELÉG VASTAG. A felsőtesteden viszont nagyon látszik, hogy nem eszel. Mozogni kéne és táplálkozni. Szerintem inkább csontkollekció vagy, pedig a bőröd szép, az alkatod tök jó lehetne ha bíznál magadban.
2019. júl. 1. 13:34
 26/36 anonim ***** válasza:
57%

A felső tested túl vékony a lábaidhoz képest. Valószínűleg alsótestre hízol. De nehogy emiatt elkezdj fogyókúrázni, mert ugyanolyan aránytalan leszel, csak mellé még a felsőtested csúnya csontváz is lesz.

Egyél normálisan, és kezdj el edzeni felsőtestre, akkor esetleg egyensúlyba tudod hozni az alkatodat.

De ismétlem! Nem az alsótested kell vékonyítani, hanem a felsőtested vastagítani izommal.

2019. júl. 1. 14:13
 27/36 anonim ***** válasza:
86%
Gyönyörű vagy, tökéletes alakod van, nehogy fogyni akarj, én csak irigykedem! ❤️
2019. júl. 1. 14:57
 28/36 anonim ***** válasza:
80%
Testképzavarod van! Semmi baj nincs a lábaiddal egyáltalán, nem húsosak nem is zavaróak, ezt csak te látod így, viszont! ne foglalkozz senki véleményével, főleg ahogy olvastam, anorexiából gyógyulsz. Magadnak kell hogy megfelelj viszont ne legyen túlzott elvárások magaddal szemben, és egyél! az egészséged mindennél fontosabb!
2019. júl. 1. 16:27
 29/36 anonim ***** válasza:
71%
Az utolsó képen nagyon csinosak a lábaid! Az első két képen szerintem a fényviszonyok voltak szerencsétlenek. A felsőtested tényleg túl vékonyka. Lehet, hogy valakinek ez tetszik, de szerintem legyen az egészség az első.
2019. júl. 1. 21:04
 30/36 anonim ***** válasza:
50%
Neked tökéletes alakod van! Basszus egyszer találnék egy ilyen csinos barátnőt! Pedig én is sportolok rendszeresen. Szépek a lábaid is! 😉
2019. júl. 2. 07:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!