Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Az kizáró ok, ha nem sportolok és nem figyelek az egészséges étkezésre, de vékony vagyok?
Egész sok sportot kipróbáltam már, de egyik sem jött be. Túrázni szeretek, meg úszni (de csak tengerben, uszodába nem mennék), de ritkán csinálom őket, kb csak utazáskor.
A munkahelyemen meg ingyen kajálok, de nincsenek túlságosan egészséges ételek, és ha ahelyett vinnék sajátot, az akkora pénzkiesés lenne számomra, hogy nem érné meg (nekem).
Viszont szerencsére olyan a genetikám, hogy bárit megehetek, soha nem fogok elhízni, és aggódnom se kell, hogy meglátszik-e, mert nem fog. De tudom, hogy nagyon sok embernél elvi kérdés a sport és a táplálkozás, nem csak annyit számít, hogy ne legyek kövér.
Koszi a valaszokat.
#9: Mar miert lenne provokacio? Szerintem teljesen normalisan fogalmaztam, azt is leirtam, hogy megertem, ha valakinel kizaro ok, sot erre is gondoltam (mint pl az utolso, o is igy gondolja, es igazat adok neki is, elfogadom a valaszat). Nem hanytatom magam es nem szedek semmi ilyesmit... Egyszeru szerencse (bar regen utaltam).
"akkor kevesebbet zabálj és többet sportolj." Ezt a zabálásos általánosítást légyszi ne...szánhúzó kutyám van, napi 15 km séta-kocogás, kenyeret, krumplit, rizst nem eszem, az édességet sem szeretem.
Hétvégente túrák, kutya miatt is és mert szeretem. 30 km minimum. És így is van rajtam túlsúly. Nyilván most majd jön a "jaaj csak kitalálom" dolog. De nem. :(
Sógornőm konkrétan kétszer vacsorázik, szalonnás kenyeret, kolbászos kenyér, kenyér, kenyér, kenyér, zsír de rengeteget és 55 kiló. Még a boltba is autóval ugrik le.
Most fogok elmenni kivizsgálásra, mert nem normális.
És akkor megkapom a "jótanácsot" otthon tespedő ismerőseimtől, hogy több mozgás. Aztán amikor eljönnek sétálni velem, fél óra múlva kifulladnak.
A legjobb.
Ismertem egy ilyen lányt. Volt vagy 50 kg de olyan adagokat tolt be hogyx egy felnőtt férfi kifeküdt volna tőle. És mégis nagyon jó vékony alakja volt.
Mindig azon röhögtünk hogy mekkorákat sz-rhat....😂😂😂
Egészségtelen életmód nekem nem vonzó.
Az a bajom veled, hogy a sportot és egészséges étkezést te a külső megjelenéssel magyarázod. Persze, sok embernek ez a cél vele, de ugyanakkor nem mindegy, hogy 30 évesen izületi problémáid lesznek-e a mozgáshiánytól vagy sem. Ezen felül a sport mozgáskultúrát fejleszt, ami szexi tud lenni. Menjél el táncolni vagy valami másra, valami csak vonz.
Az étkezés ugyanez; ne azért egyél egészségesen, hogy ne hízzál el, hanem a hosszú távon kialakuló betegségektől óvjad magad.
Egyetėrtek a 16-os válaszolóval. Nem azèrt kell sportolni ès odafigyelni az ètkezèsre, hogy jó külsőd legyen, hanem a saját egèszsèged miatt, amire ezek szerint nagyívben teszel. Kislány, akarsz hosszú egèszsèges èletet? Akkor tegyèl èrte.
Gondolom állandóan beteg vagy az ilyen influenzás időszakokban.
Attól, hogy nem vagy elhízva, ugyanolyan egèszsègtelenül èlsz, mint az, aki el van hízva.
Plusz hiába vagy vèkony,ha skinnyfat a tested.
Tehát löttyös ugyanúgy,meg egészsègtelen is.
Nekem speciel így sem jönne be,meg borítékolom idő kérdése tuti elhízik.
Mindennek ára van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!