Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlag férfi szert tehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlag férfi szert tehet egy Sarka Kata típusú nőre?

Figyelt kérdés

Olyanra, aki nem celeb, de hasonlóan néz ki.

[link]

[link]

2019. aug. 26. 10:24
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%
Van diplomám, nyelvet is tudok, viszont áplolasi segelyen vagyok otthon Anyammal aki agyvezest kapott.Csak 4 órás munkat tudok vállalni (még mázlink,hogy találtam ilyet) Egyedül nevelt nincs testverem se így nem szamithat masra.Muszáj sporolni a kaján.Ja es nem iszunk,nem kavezunk,nem veszünk cukros löttyöket és nem is cigizünk.Mekire meg pláne nem tellik.De kösz az itélkezést.
2019. aug. 26. 19:56
 52/56 anonim ***** válasza:
0%
Nem akartalak bántani 51-s egyáltalàn,azonban én otthonba raknám bámelyik családtagomat,lehet önző vagyok de egyszer èlek senki nem àpolnék meet ràmegy az életem,anyàmèk se várnàk el.
2019. aug. 26. 20:00
 53/56 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a normális otthonok nagyon drágák.Az önkormányzatiban meg olyan allaptok uralkodnak, hogy az szo szerint embertelen (ráadásul a legtöbb helyre több éves várolista van :( )
2019. aug. 26. 20:35
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

Ha van elég pénze, akkor igen. Ha átlagos kinézetű és mellette csóró vagy átlagos keresetű is, akkor nem nagyon. Ahhoz, hogy egy nő így nézzen ki, rohadt sok pénz kell - minőségi smink, havi 1-2 minőségi fodrász, heti 2-3 edzés saccra edzőteremben (még azt is meg merem kockáztatni, hogy személyi edzővel), egészséges étkezés minőségi és drága hozzávalókból, plasztikai beavatkozások, arc -és testkezelések, minőségi és drága ruhák, drága arcra való és testre való piperetermékek, szoli, manikűr-pedikűr. És amúgy Kata maga sem így néz ki, ha nincsen rajta photoshop és filter, tegyük hozzá. Na már most az emberek többsége ezt egymaga nem tudja megteremteni (főleg nem egy Kata típusú nő, aki ahhoz ért, hogy pózoljon és beletegye a popóját a készbe), vagy ha igen, akkor sem fog egy olyan emberrel összeállni, aki a rendelkezésére álló pénzből lecsíp. Nem fogják azt a két nem annyira szép szemedért merő szívjóságból bevállalni. Mert gondolom, mellé elvárod azt is, hogy melletted is ilyen tiptop legyen.

Amúgy ha azzal is elvagy, hogy egy-egy éjszakára van egy ilyen nőd, akkor keresgélj prostik között, ott van elég sok fullos. Nyilván azok drágábbak, mint az átlagosak.

2019. aug. 26. 20:51
 55/56 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nyomigyerek, tegyük fel szerzel egy ilyen nőt. Meddig tudod megtartani?

Egyáltalán, mit akarsz te egy ilyen nőtől?

Keress a saját szinteden.

2019. aug. 28. 14:05
 56/56 anonim ***** válasza:
100%

#54-nek igaza van.

Erre most jó példa Rogán Cilike.

[link]

[link]

Ennyit tud dobni a pénz a külsőn.

Egyébként sem volt elhízva, nem volt ápolatlan, de azért mégis.

2019. aug. 28. 20:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!