Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlag férfi szert tehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlag férfi szert tehet egy Sarka Kata típusú nőre?

Figyelt kérdés

Olyanra, aki nem celeb, de hasonlóan néz ki.

[link]

[link]

2019. aug. 26. 10:24
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:
De amúgy a 2012-es képen is szép. Nincs ott sem 1 ronda vonása sem, szép a szemöldöke, rendben vannak a fogai és láthatóak jól ápolt
2019. aug. 26. 16:52
 42/56 anonim ***** válasza:
48%

40-es igen sajnos a magyar átlag ezt eszi.

Pörkölt nokedli kenyérrel.

Kimondani is undorìtó,meg sör.

Zsìr meg tömény CH,na ezért is vagyunk a 4.legdagatabb nemzet a világon,gratulálok Magyarország.

Kifogás na az megy látom.

Egészsèges ételek olcsóbban jönnek ki amúgy.

Nem kellene se kólát,se ücsit,se chipset SOHA venni ennyi.

Csirkemell,marhahús,halak,rizs,édesburgonya.

Ezeket kellene enni ès pont meg edzeni megfelelően.

Test a lèlek temploma,sajnos a magyar 90%-a telibesz_rja és ùgy nèz ki,hogy fújjjj.

Narancsbőr,súlyfelesleg, gusztustalan nagyon.

Bárki nézhet ki jól.

Gondolom kávéra,cigire azért jut bőven pénz,meg alkoholra is.

Meg gondolom milyen étrenden éltek,de ingyen szívesen segítek átnézem és adok olyat ami tènyleg jó.

Nem nem fogtok èhezni csak nem lesz benne semmi pèkárù,semmi kenyér,semmi süti,se üdítő.

2019. aug. 26. 17:09
 43/56 A kérdező kommentje:
Na ez így van! De azért maradjunk témánál. :D
2019. aug. 26. 17:13
 44/56 A kérdező kommentje:

"Ennél sokkal kocább lenne, ha egy évig a kérdezővel élne. Csirkepörkölt nokedlival, tespedés a tévé előtt, sör, este egy zuhany és kész a nap."

Ez jobban félre nem is mehetett volna. :D

2019. aug. 26. 17:14
 45/56 anonim ***** válasza:
17%

Tudom kérdező csak a kocás kommentre reagáltam mert akkora böszmeség mint Lacháza.

Amúgy ha férfias vagy tehát nem átlag akkornl lehet olyan szèp igazi nőd mint Sarka Kata.

Hiába mondják itt nem ez az átlag,az átlag az elhízott farmer pólós rövid vagy àpolatlan hajú csaj sajnos.

Nem igen látok az utcàn ilyen szexi nőt az edzőteremben igen.

2019. aug. 26. 17:25
 46/56 anonim ***** válasza:
100%
#45 Csak gyúrással és egészséges táplálkozással senkiből sem lesz Sarka Kata. Valószínűleg a sminkkészlete annyiba kerül, mint egy középkategóriás autó. Nem beszélve a személyi edzőkről, botox, ilyen- olyan kezelések, méregdrága ruhák, plasztikai műtétek, akármilyen szépészeti beavatkozások. Ezek súlyos ezrek. Nem tudom, hogy magának fizeti vagy más, de átlag fizetéssel ezt nem lehet megvalósítani. Ha magának kaparja rá össze a gesztenyét jogos, ha átlag férfival nem áll össze. Ha még más fizeti neki, akkor meg szintén felejtős.
2019. aug. 26. 17:55
 47/56 anonim ***** válasza:
0%
Sarka Kata egyebként rendszeresen dohanyzik?
2019. aug. 26. 18:07
 48/56 anonim ***** válasza:
86%

Na pont jól összefoglalod mi a baj a(z itt kommentelő)férfiakkal. Nem bírjátok felfogni,hogy egy átlagos életet élő nő nem fog úgy kinézni mint a celebek. Sarka Katát akartok, de azért fel vagytok háborodva, és egy kávét "ki kell" fizetni egy randin és rögtön jön a gold digger r.bancozás.Akkor most nézzen ki így vagy dolgozzon és vegyen önerőből mindent? Elárulom egy 22-23 éves kora óta napi 8-10 órában dolgozó utána otthon még háztartást is vezető nő pár év múlva lestrapálódik.Nincs ingyen ebéd pasik.És itt még nagyvonalúan csak arról beszéltem, hogy valaki eltartja csajt és otthon "csak" háztartást vezet később meg gyereket nevel, és akkor még nem fizette ki neki senki a fodrászt,stylistot,személyi edzőt,mű mindent...

Kicsit OFF ,de sajnos az egészséges étkezés igenis sokba(többe)kerül. Nehogy azt mondja nekem valaki,hogy egy árban van egy adag csirkemellsaláta meg egy tányér grízestészta, vagy a tonhal ára összemérhető a párizsiéval. Ezért is (nem nem csak ezért, mielőtt bárki a szavakon kezdene lovagolni) van sok elhízott ember, mert sokan még ma is 130-150 ezerből élnek és bizony a kaján (is) spórolnak.Jó, bocs tudom itt mindenki alsó hangon fél millát kereső mérnökinformatikus.

2019. aug. 26. 18:34
 49/56 anonim ***** válasza:
76%

Szintén OFF:

37 éves vagyok, szóval az itteni fogalmak szerint vénasszony. Egyetemista korom óta nem sportolok és a klaszik magyaros sz@rokat eszem többségében. Mégsem híztam el. Van barátnőm aki mozog nyomja az egészséges mindent és mégis ha vért izzad is 70kg körül volt mindig.Szóval nagyrészt genetika.

2019. aug. 26. 18:44
 50/56 anonim ***** válasza:
13%

Kifogás 49-es.

Grízestèszta fújjjj,és ti ezt megeszitek.

Undorító komolyan.

Nem spórolni kellene hanem normàlis szakmát nyelvet tanulni,főleg nem a kajàn.

De azért a kòla ott van a lakàsban,cigi,sör meg kenyér,sőt ott az édessèg,TV előfizetés is,ugye?

Érdekes párommal kiszàmoltuk mennyi a kaja,nekünk a reggeli kb. 250Ft, főtt tojás meg pufirozs,zöldsègek.

Egy mekis műanyag kőolaj származékos WC felmosóból kèszült reggelinek nevezett moslèk 2000Ft.

Akkor miről beszèlünk?

Egy kg mellfilé 1400Ft na párom megeszik 30dekàt èn 70-t egy nap,meg pufirizs,pici rizs.

Az hol sok?

2019. aug. 26. 19:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!