Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlag férfi szert tehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlag férfi szert tehet egy Sarka Kata típusú nőre?

Figyelt kérdés

Olyanra, aki nem celeb, de hasonlóan néz ki.

[link]

[link]

2019. aug. 26. 10:24
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
Simán. Ha figyelsz az utcán, sokszor olyan nőket látni, hogy csak na.
2019. aug. 26. 12:06
 22/56 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg fizeti a kondi bérletét,a fodrászát,a nem éppen 100 ft-os boltos kenceficéit és smink cuccait,stb. akkor igen.

Ugye tudod, kérdező, hogy az ő kinézetét nem a genetika hordta össze szerencsésen, hanem sok szépészettel kapcsolatos szakember munkéja, mint fodrász vagy a smink cuccai se olcsók azért.

Szóval akinek ez az igénye, gazduljon meg, utána nézelődhet a szépség királynő választásokon itthon, mert ott mindig ilyen egyen Szarkata-klónokat látok úgy minimum 70%-ban. Ha tanulni nem akar, csináljon valami hülyeséget jókor jó helyen, mint a Pumped hülye gyerek( a Gabo nekem Gabriel García Márquez,így ki nem írom a nevét, szégyen lenne őket egy lapon említeni), utána kilóra azt vesz meg az ilyen választásokon, akit kitalál magának.

2019. aug. 26. 12:32
 23/56 anonim ***** válasza:
100%
Azt fogd már fel, hogy a mostani kinézetét nem kevés pénzzel érte el! Az orra meg van műtve, gondolom jár botoxoltatni is, a melle mű, a szempillája mű... A napok többségében profi sminkesek és fodrászok dolgoznak rajta! Az alakja amúgy szerintem semmi extra, túl nagy a melle az arányaihoz. Igen, így most mutatós, de az egész nő mű! Annyira elkeserítő, hogy ezek az etalonok a férfiaknak! :S De megnyugtatlak, ő az a típusú nő, aki milliárdosokkal házasodik, és mellettük fullos Adoniszokkal kefél. Már ha mer... :) Az ilyen kis csicska prolikra mint te, rá sem nézn!
2019. aug. 26. 12:38
 24/56 anonim ***** válasza:
87%

Bárkit ki lehet így sminkelni.

Nyilván sokat foglalkozik a testével, bőrével stb, de nincs az a nő akit ha kézbe kap egy. Minőségi stylist csapat, nem válik bombanővé.

2019. aug. 26. 12:38
 25/56 A kérdező kommentje:
Hát azért ilyet ne mondjunk, azért egy ember nem teljesn teljesen átszabni, vagyis ez baromi ritka... a rossz ízlésű, bulldog állú, nagy orrú és abszolút ocsmány szomszéd lányból pl. nem lesz egy ilyen nő, akinek még a szeme és az ajka is ronda, tényleg nincs benne semmi szép...
2019. aug. 26. 12:41
 26/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ha a stílusát, oltozkodeset, mindent beleertesz.

Átlag pasikent egy max. egy szép, kinaibol vagy max. Zarábol kötözködő not fogsz kapni.

Aki még igen jól keres, az is hozzá hasonló pasit akar.

2019. aug. 26. 12:52
 27/56 anonim ***** válasza:
87%
Én annyira nem értem ezt a Sarka Kata mizériát. Nekem annyira nem egy top nő, tipikus szomszéd lány aki kicsit kisminkelte magát az esti buliba. Kismillió ilyen lányt látok nap mint nap, abszolút nem értem, hogy ő mitől top kategória egyesek szerint. Szerintem baromi átlagos.
2019. aug. 26. 12:54
 28/56 anonim ***** válasza:
64%

Akkor egyszer nézd meg a Bochkor ex nejét, a Várkonyi Andit, hogy néz ki smink nélkül. Egy tésztaképű, pengeszájú nő és milyen szépen ki lehet sminkelni.

Aki tényleg profi sminkes, hidd el kérdező, az bárkiből tud gyönyörűt sminkelni, csak akinek markánsabb az arca, vagy abszolút nem szabályos, arra több idő megy el, mint akinek semmilyen, de szimmetrikus arca van.

2019. aug. 26. 12:57
 29/56 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hol él, aki átlagosnak látja. A nők háromnegyede még mindig ronda, mintsem átlagos vagy szép, úgyhogy... Bár ez lenne az átlag!
2019. aug. 26. 12:59
 30/56 anonim ***** válasza:
100%
De azt nem akarod megérteni, hogy ő nem így néz ki. Amit te látsz az egy tonna smink és nem kevés Facetune. Elhiheted, hogy reggel amikor felkel melletted ugyan olyan "ronda" mint bármelyik másik nő. Bármilyen nő tud így kinézni akinek egész nap semmi dolga nincsen, de aki mondjuk dolgozni vagy vásárolni, ügyet intézni megy az nem fog felrakni egy homlokáig érő műszempillát, 2 réteg alapozót meg szemfestéket, mert semmi szükség rá. Ezek nélkül pedig Sarka Kata is pontosan ugyan annyira "ronda" mint bárki más.
2019. aug. 26. 13:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!