Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjon, vagyis inkább mit kamuzzon egy 30 èves fèrfi a nőnek randin, ha tanár illető? Ha ezt meghallják, akkor abbamarad az erdeklodesuk, ez tapasztalat (senki sem akar nyomorogni).
Nem értem a mai nőket. Miért baj az, ha tanár valaki. Vagy ennyire anyagiasak? Akkor nem is te kellesz nekik, hanem a pénztárcád. Tényleg ez lenne a normális kapcsolat alapja?
Nekem nem lenne bajom a tanárokkal. Igaz, én nem vagyok diplomás, "csak" érettségim van. Lehet, ez az oka?
Érdekes, az én párom kevesebbet keres mint egy tanár, és mégsem nyomorgunk. Én ugyanannyit keresek, mint ő, és nagyon szépen megélünk. Gyerekkel együtt.
Lehet, el kellene felejtened a karrierista törtető jól kereső pénzéhes nőket, és körülnézni egy kicsit "lejjebb" vannak okos értelmes, kedves nők a diploma nélküli körökben is.
"O sokkal kevesebb tanulással 50 ezrerrel tobbet keres, mint en."
50e Ft kulonbseg a fizetesben elhanyagolhato. Vallalsz nehany magantanitvanyt, aztan ugyanott vagy. Nyugodtan mondhatod, hogy kb. ugyanannyit kerestek.
Ha 500e Ft-tal tobbet vinne haza havonta, akkor jartassa a szajat.
Az ilyen soher piocakat sose sajnald. Inkabb azonnal mondd meg mindenkinek, hogy tanar vagy, hogy a gold diggerek ne raboljak az idodet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!