Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjon, vagyis inkább mit kamuzzon egy 30 èves fèrfi a nőnek randin, ha tanár illető? Ha ezt meghallják, akkor abbamarad az erdeklodesuk, ez tapasztalat (senki sem akar nyomorogni).
Figyelt kérdés
2019. aug. 25. 10:52
11/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, vagyis tudós v tudóspalanta vagy. Ez ehet vonzó a nőknél.
2019. aug. 25. 12:42
12/23 A kérdező kommentje:
lehet
2019. aug. 25. 12:42
13/23 anonim válasza:
#10: Gyesen vagyok, drága életem.
Ha csak egyszer találkoztok, akkor házidé azt, hogy gazdag vagy. Fizetsz pár koktélt, taxit hívsz, hotelbe viszed. Igaz, drágább, mint egy prosti, de átverted és megvolt.
Komolyabb kapcsolat esetén nem fogsz tudni hazudni az anyagi helyzetedről.
14/23 anonim válasza:
Ne kamuzz, abból csak baj lesz! Lehet, hogy van ilyen tapasztalatod, de azért nem csak ilyen nő van.
15/23 anonim válasza:
Micsoda egy undorító, elkorcsosult világ ez. Szégyellni kell, ha tanár az ember...
16/23 A kérdező kommentje:
Fel lehet vallalni. De akkor 5 per 4 no köddè válik. Hiaba volt az 5 ev egyetem
2019. aug. 25. 16:19
17/23 A kérdező kommentje:
Multkor megkaptam egy 3.5 éves gazdalkodas es menedzsment szakott vegzett notol, hogy kár hogy nem jutottál tobbre az eletben. En ugye 5 év egyetem, tanári szak. O sokkal kevesebb tanulással 50 ezrerrel tobbet keres, mint en. Ez a rendszer oriasi hibája.
2019. aug. 25. 16:54
18/23 anonim válasza:
Micsoda gusztustalan r.banc. És sajnos ez a többség hozzáállása, pedig a pedagógiai a legfontosabb hivatások között van. Bár ezek már nem is ismerik ezt a szót, csak a pénznek hódolnak. Őszintén várom a pedagógusok forradalmát, ami a jelek szerint hamarosan be is fog köszönteni. És végre eltörlik az értelmetlen "munkákat" amikkel jogtalanul halomra keresik magukat a jellemtelenek, míg egy pedagógust megvetnek és minimálbéren tengődik.
19/23 A kérdező kommentje:
Az a szornyu h fizetoson (150 e per felev) elvegezte es nem tudtam vele semmirol szinte beszelni.Mert szuklatokoru volt. Kisse alulmuvelt. De a pent fontosabbnak tartja mindennel.
2019. aug. 25. 17:47
20/23 anonim válasza:
Ezek alapján úgy alapvetően nem klappolt a dolog, ha pedig nem felszínes embereket keresel, akkor nézd a jó oldalát, legalább ezzel az egy mondattal kiszűrheted könnyedén. :)
Egyébként vannak akiknek "tetszik" a tanár végzettség, mert feltételez egyfajta tudást, nyitottságot, szélesebb érdeklődási kört.
Nekem pl. szimpaikus lenne, persze ha a fenti tulajdonságok jellemzőek az adott egyénre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!