Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már dolgotok nehezen megkapható lányokkal? Hogyan hódítottátok meg?
Ma valódi emberek közt voltam. Hihetetlen, hogy ez a gyakori mennyire nem a valóságban helyezkedik el.
Amúgy nem, és sehogy.
Rengeteg türelemmel és még több türelemmel.
Lássa, hogy érdeklődsz iránta. Az eszét kell megfognod. Lássa, hogy te más vagy,mint a többiek. Jó,ha van valami valóban közös bennetek. És kitartó legyél.
Ha sikerült meghódítani, akkor se vegyél vissza az érdeklődésből.
De ha csak megdugni akarod, akkor ne játssz vele. Mondd meg tisztán.
Nekem csak ilyenekkel volt dolgom. :D Mindig sikerült, pedig nem vagyok Brad Pitt.
Azt viszont nem tudom, h mi a titok. Csak egy nehezen megfogható dolgot tudok: legyen jelenléted. Nehéz körülírni. Olyasmire gondolok, h nem csak egy vagy a sok közül, hanem van súlya annak, h ott vagy vele, vagy éppen nem vagy ott. Ez nem biztos, h tanulható.
És persze legyél kitartó, humoros, okos, érdeklődő. Csak a szokásos. :D
Olyan nincs hogy nehezen kapható. Ha nagyon tetszel neki akkor hamarosan a lába közt leszel. Ha nem jössz be akkor nem éri meg energiát feccolni bele.
Volt olyan hogy nehezen kapható, de azért mert nem jöttem be neki. Nem erőltettem.
Akinek bejöttem azzal rövid úton szex is volt.
Azt lenne érdemes megtudni először, hogy őt te érdekled-e. Vannak olyan lányok, akik szeretnek játszmázni, és vannak olyanok, akik azért nehezen megkaphatóak, mert nem érdekled őket. Csak érdemes kikövetkeztetni, hogy hányadán állsz.
Úgy veszem észre, hogy sok "nehezen megkapható" lánynál van valami probléma, korábbi bizonytalanság a háttérben. Arra érdemes rájátszani. Ha pl. nincs önbizalma, akkor dicsérd, támogasd, ha megcsalták, akkor bizonyítsd be neki, hogy hűséges tudsz lenni, ha tahó volt az előző barátja, mutasd meg neki, hogy te más vagy. Fontos, hogy ezeket ne "szerepként" add elő, hanem úgy, hogy ezek a személyiséged részei (mert remélem, azok). egyébként meg legyél vele türelmes, kedves, figyelmes, érezze rajtad, hogy komolyak a szándékaid, és fontos neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!