Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi a kell a férfiaknak? A hamar vagy a később megkapható nő? Van olyan, hogy egy férfinek azért nem kell a nő, mert túl könnyen megkapta?
Olcsó húsnak híg a leve. De azért ne adja a jégkirálynőt se.
Aki kb. 20 fölött nem tudja, hogy hogyan kéne viselkedni, az ne akarjon párkapcsolatot, inkább magát tegye rendbe.
És ezt nőként írom.
Szerintem mindenkinek más kell. Van, aki türelmetlenebb típus, van, aki "vadászni" szeret, mindenki másra vágyik. Bizonyára ha össze-nem illő emberekről beszélünk, akkor simán van olyan, hogy valakinek azért nem kell a nő, mert túl könnyen adta magát, de nyilván olyan is van, amikor úgy érzi, nem komoly a szándék a nő részéről, mert várni szeretne a dologgal.
Én "könnyen" kapható nőként tudom mondani, hogy sosem láttam kárát annak, ha valakivel hamar lefeküdtem. Aki komolyan gondolta velem az ismerkedést, az az után is komolyan gondolta, hogy az első 1-2 randin lefeküdtem vele, nem ettől függött sosem a dolog. Aki nem gondolta komolyan, azt hiába várattam hónapokig (még szűzlány koromban :') ), ugyanúgy semmibe vett és ott hagyott az eset után. Akkor meg minek húzni az időt, ha én is szeretném? Nyilván akinek ehhez több idő kell, meg érzelmek meg kapcsolat meg bizalom meg tudomisénmi, az olyan párt is keres, aki hasonlóan gondolkodik, szóval úgy érzem, nem baj az, ha ez még így a legelején kiderül, és vagy ez, vagy az miatt végül nem folytatódik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!