Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép, de iskolázatlan nő mennyire kell a férfiaknak?
Kedves, mosolygós, érdekli minden, de kevés lexikális tudás, ami azt jelenti, hogy sok dologhoz nem tud érdemben hozzászólni.
Így is kellhet egy nő okos férfiaknak? Vagy nem, mert okos szép nők is vannak?
ha érdeklődő, akkor semmi gond. Ha önelégült, akkor nem érdekel.
42/F
Az mit jelent, hogy iskolázatlan? Még a nyolc általános sincs meg, vagy az érettségi azért meg van?
Tudod, szokták mondani, hogy hiába szép az alma kívülről, ha belülről rohad.
A külső szépség pedig idővel elmúlik. 40-50 évesen mit kezdel magaddal, ha már nem leszel szép? Nincs meg a motivációd arra, hogy fejleszd magad, hogy ne legyél annyira üres belülről?
A pasik szeretik az ilyet. Nem kell vele vitatkozni,mindig az van amit ő akar merthát "ne szólj bele,én jobban tudom".
Az iskolázott,diplomás,esetleg nála intelligensebb nőt szinte egy pasi se viseli el,mert nem tudja irányítgatni meg leugatni.
Ez sokmindentől függ!
Ha fiatal akkor elfogadható, hogy iskolázatlan, ha a párom lenne segítenék neki.
Ha viszont "idősebb", akkor inkább okosat választanék, szeretem ha egy nő okosabb nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!