Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a Gery nevű youtuber-nek hogy lehet ilyen szép
barátnője?
Oké, hogy van pénze a h***e videói miatt, de egy ilyen csálé szájú, beszédhibás, infantilis palinak, hogy lehet ilyen vonzó barátnője. Tuti nagy lehet neki a farka, mással nem tudom magyarázni.
A nők pont ezt a fajta enyhén debil férfitípust kedevelik - 25 év alatt. A mi osztályunkban is volt ilyen "a Lacika", imádták is, pedig hasonlóan "intelligens" volt.
De ezt látják a tévében, általában ilyeneket válogatnak be a kiszavazós műsorokba meg az olyan "épületes" műsorokba, mint az éjjelnappal Budapest.
2019. júl. 1. 10:31
2/14 anonim válasza:
Jó, hogy kiírtad, legalább esélyt adsz arra, hogy összedőljön valamelyik itt síró incel világképe.
2019. júl. 1. 11:27
3/14 A kérdező kommentje:
#2: Szerintem ennek semmi köze az incelséghez. A srácnak biztos, hogy nagy farka van, ezért is annyira magabiztos a személyiségét pedig jól el tudja adni ezzel a baromkodással a csajoknak. Az incelek közös jellemzője, hogy minden téren átlagon aluliak és a személyiségük is introvertált abból adódóan, hogy van okuk visszafogniuk magukat.
2019. júl. 1. 11:42
4/14 anonim válasza:
Nem, en incel vagyok, es nem mindenben vagyok atlag alatti. Pl. beszelek azsiai nyelveken, sokat utaztam.
De ennyi idosen kb. 30 kiloval voltam nehezebb a sracnal (nem izom).
2019. júl. 1. 11:55
5/14 anonim válasza:
Az incelek közös jellemzője az is, hogy lépten-nyomon hangoztatják: bárki, aki nem egy (férfi) modell külsejével van megáldva és/vagy nem gazdag, mint az állat, szűzként és magányosan fog meghalni. El tudja adni magát a baromkodással, nos igen. De már az is baj, ha valaki a személyiségével fog meg egy nőt? :D Akkor voltaképpen mivel kellene? Illetve ha megtaláltad a saját magyarázatodat a kérdésre már az előtt, hogy kiírtad volna, akkor miért nyitottad meg a topicot mégis? Ez a "biztos azért magabiztos, mert nagy a farka" tiszta Freud-stílus amúgy. Mintha ez lenne az egyetlen dolog, amire egy férfi büszke lehet. Neked talán kicsi, és komplexusod van miatta?
2019. júl. 1. 12:00
6/14 A kérdező kommentje:
#5:
"Neked talán kicsi, és komplexusod van miatta?"
Fején találtad a szöget!
2019. júl. 1. 12:19
7/14 anonim válasza:
Ha megnézed hasonló az arcszerkezetük több ponton is, összeillenek. Teszem hozzá én összetennem a kezem, ha így néznek ki mint ez a gyerek. Életben nem az megy feltétlen, mint amit itt nyomatnak, meg a médiában, hogy az aranyos, szép lány mellett valami komoly izomkolosszus állat pöfeszkedik, hanem sokszor inkább hasonló a hasonlóval. Nézd meg Palvin Barbi barátját, az is mintha a tesója lenne.
2019. júl. 1. 12:21
8/14 anonim válasza:
Szerintem nem szép ez a lány. Tetőtől talpig ragyás, amit sminkkel sem sikerül elrejtenie megfelelően. Mellé a sráchoz hasonló szinten infantilis. Nekem nem kéne.
2019. júl. 1. 12:27
9/14 anonim válasza:
Amúgy megneztem a videót hanggal is, nagyon vonzó lány, vidám, tele szexuális energiával, csibészséggel, ilyen nőm nem lesz soha az életben, amikor odabuj a csavohoz látszik, hogy szereti, irigylem a fickót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!