Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek számít, hogy egy nő természetesen szép vagy csak akkor, ha súlyos összegeket költ magára?
Azt írod természetes a hatás. Nyugodj meg, fogalma sincsen róla a férfiaknak, hogy ő alapból nem így nézne ki. Őket a végeredmény érdekli, az meg azt írod, hogy szép, természetes. Szerintem a legtöbb férfit pont nem érdekli mennyit költ egy nő magára, csak nézzen ki jól és ne neki kelljen kifizetni.
Nézd meg pl. Sarka Katát. A legtöbb férfi odáig van érte, pedig az egész teste mű, műtve van. Mégsem mondja rá senki, hogy a műtétek előtt, xy flancos cucc nélkül jobban nézett ki (a mostani önmagához képest egy 0 volt). Szóval mivel nem ők fizették, hogy így nézzen ki, attól még szívesen csorgatják rá a nyálukat.
Nekem a lènyeg szèp igènyes legyen,az,hogy hogyan nem lènyeg.
A lènyeg amit látok.
#5 Én nőként írtam ide. Átlagos életkörülményeim vannak, nincsenek gazdag ismerőseim. Szerintem is kisstílű az a férfi, aki nem áldoz egy fillért sem a nőjére, DE... Én nem a sima fodrász-kozmetikusra gondoltam, amikor azt írtam, hogy a férfiak nem fizetnének ilyesmit.
Hanem a több milliós plasztikai műtétekre gondoltam,és a havi szinten több százezer forintos szintentartásra. (Ez a szint, amit a kérdező említ.) Kétlem, hogy rengeteg olyan férfivan, aki ezt hajlandó lenne kifizetni egy nőnek, ha az ezt szeretné. Ez szerintem nem is kisstílű kategória. De az jó dolog, ha te gazdag vagy és még nagylelkű is.
"a fél milliós (nem eltúlzott, hanem nagyon szépre megcsinált), műcicije"
HOl csinálnak ilyen olcsón műcicit? Ha létezne ilyen hely, akkor ott lenne a fél ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!