Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép, de iskolázatlan nő mennyire kell a férfiaknak?
Kérdező, két fontos dolog még mindig nem derült ki, kérdező.
1. Van- érettségid.
2. Miért kell okos, diplomás stb férfi. A szinteden lévő miért nem jó. Egy iskolázatlan, butuska, de jóképű sráccal mi a baj?
Aki az iskolázatlan és az ostoba közé nem tesz egyenlőséget, annak ne aggódj, semmi baja nem lesz veled.
32/f
Én meg ismerek olyan diplomás nőt, aki szerint ételallergia nem létezik. Gyerekkorban ki lehet nevelni az emberekből...
Érettségi egy éven belül, ha minden jól alakul és sikerül. De ez is sajna bukdácsolva jött össze bevallom.
De ne menjünk át ennyire személyeskedésbe, tényleg főleg általánosságban érdekel a dolog.
Egyébként teljesen jó nekem a diploma nélküli férfi is, szó sincs ilyenről.
Csak érdekel, hogy az értelmesebb, átlagos férfiakat egyébként mennyire érdeklik az ilyen típusú nők.
Mégegyszer leírom, hogy egy beszélgetés közben próbálok hozzászólni, ha tudok, de ha nem akkor esetleg kérdezni. Nem csorgó nyállal hallgatok csak és köze nincs hozzá, hogy mennyire vagyok megvezethető vagy, hogy ne lenne saját véleményem bármiről.
Minden választ köszönök, várom még:)
“Érettségi egy éven belül, ha minden jól alakul és sikerül. De ez is sajna bukdácsolva jött össze bevallom.”
Ha azt irtad volna hogy diploma azt mondom oké,nagyon sokaknak ezer okból kifolyólag nem sikerül időben. De az érettségi az más kérdés, bár nem ismerjük a körülményeid igy nem is itélkezhetünk a monitor túlsó oldaláról.
“Egyébként teljesen jó nekem a diploma nélküli férfi is, szó sincs ilyenről.”
Hát ebben nem lennék 100% biztos...
“Csak érdekel, hogy az értelmesebb, átlagos férfiakat egyébként mennyire érdeklik az ilyen típusú nők.”
Ahogy írták, a fiatalabb csóróknak olyan nő kell aki diplomás és van egy jó fizetése mert szükség van a pénzre. Aki pedig idősebb vagy tehetős és nem a nő pénzére van szüksége, hogy megéljenek annak anyagi részről nem gond. De lehet emberileg aggályai lesznek. Kérdés kinek milyen igényei vannak és mennyire akarja irányítani a másikat.
“Mégegyszer leírom, hogy egy beszélgetés közben próbálok hozzászólni, ha tudok, de ha nem akkor esetleg kérdezni. Nem csorgó nyállal hallgatok csak és köze nincs hozzá, hogy mennyire vagyok megvezethető vagy, hogy ne lenne saját véleményem bármiről.”
Ez nem probléma a mindennapi életben, én se értek a biokémiához vagy fizikához. A kérdés inkább az, hogy milyen körökben forog és milyenek az ő elvárásai és milyen szintű a te műveltséged. De folyamatosan is lehet tanulni, nem arrol szol az elet hogy jöttem borondombe x tudással és evvel fogok meghalni 80 év mulva. Ha olyan férfi mellé sodor az élet aki nagyon művelt még tanulhatsz is tőle. Nezd meg Csosz Boglárkat, az anyam beajulna idejéből vannak vele videók ahol láthatod milyen volt és mivé lett a nagyvállalkozó ferje mellett. Szerintem ő se végzett egyetemet.
Nem kell ezen elkeseredni
Hany éves vagy?
Mégis sokkal kevésbé fordul ez elő, mint az én példám.
Kérdező, miért nem mész külön tanárhoz, vagy egy jó ismerőshöz, aki segítene neked felkészülni?
Gondolom a tételek ki vannak dolgozva, azokat csak meg kell tanulni.
Legyen motivációd. Még a roma gyerekek is képesek letenni az érettségit, nehogy már neked ne menjen. Minden csak hozzáállás kérdése.
Tanulni kell, nincs mese. De nehogy azt hidd, hogy ha letetted az érettségit, akkor többet az életben se kell tanulnod. Tanulni mindig kell, élethosszig tartó tanulás van. Munkahelyen is folyamatosan küldik el a dolgozókat továbbképzésre.
Ha valamit nagyon akar az ember, akkor akár segítséggel is, de képes valóra váltani az álmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!