Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szép, de iskolázatlan nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szép, de iskolázatlan nő mennyire kell a férfiaknak?

Figyelt kérdés
2019. júl. 1. 12:31
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Első körben a szép és okos kéne nekik. Ha nincs és választani kell az 1. szép és butus, 2. okos és csúnyácska között, akkor a legtöbb az első variánst választaná. De az se mindegy, miben butuska. Lehet nem tud levezetni egy másodfokú egyenletet, de jól tudja kiszámolni az akciókat a plázában.
2019. júl. 1. 12:43
 12/43 A kérdező kommentje:

7. Az iskolázatlan azt jelenti, hogy annál még nekem is több eszem van, hogy azért, mert valakinek nincs diplomája attól még azt mondjam rá, hogy rohad belülről. Azért ezt gusztustalan hasonlatnak érzem.

De attól még elfogadom. Nem sötéten bámulok ki a fejemből és vigyorgok, nem ennyire komolyan kell elképzelni.

Van fogalmam az életről.

Csak nem biztos, hogy a történelemből és a kémiáról túl sokat tudnék beszélgetni.

2019. júl. 1. 12:46
 13/43 A kérdező kommentje:
Történelemről*
2019. júl. 1. 12:46
 14/43 anonim ***** válasza:
97%

“A pasik szeretik az ilyet. Nem kell vele vitatkozni,mindig az van amit ő akar merthát "ne szólj bele,én jobban tudom".

Az iskolázott,diplomás,esetleg nála intelligensebb nőt szinte egy pasi se viseli el,mert nem tudja irányítgatni meg leugatni.”

Ez pontosan igy van! A férfiak kedvence az aki kevésbé okoskodó és akit lehet irányítani és befolyásolni .

2019. júl. 1. 12:49
 15/43 anonim ***** válasza:
58%

Mit értünk iskolázatlan alatt?

Mert pl. egy csomó ronda és frusztrált nő, aki végigbukdácsolt szabadbölcsészet-mongolisztika szakon, és összeizzadt magának egy BSc-t, biztos benne, hogy az összes csinos csaj, aki mondjuk OKJ-t végzett vagy szakmát szerzett, "iskolázatlan r...bnc".

2019. júl. 1. 12:58
 16/43 anonim ***** válasza:
26%
2-es, 3-as és 8-as jól hozzák ezt a "bajszos, molett vénkisasszony vagyok, de azért nem kellek a férfiaknak, mert félnek az iskolázott, határozott nőktől" típust. :D
2019. júl. 1. 12:59
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Csak a diploma hiányát jelenti az iskolázatlan, vagy az érettségit is?
2019. júl. 1. 13:00
 18/43 anonim ***** válasza:
0%

Egy szint felett a FÉRFI megteheti, hogy ilyen nőt válasszon.

Ehhez FÉRFI és pénz kell.

Fiatalabb fiúk és fiatalabb férfiak számára fontos, hogy a lánynak legyen piacképes diplomája, mert a srác csóró, hogy egyedül fizesse a villanyszámlát.

2019. júl. 1. 13:07
 19/43 anonim ***** válasza:
49%

"Az iskolázatlan azt jelenti, hogy annál még nekem is több eszem van, hogy azért, mert valakinek nincs diplomája attól még azt mondjam rá, hogy rohad belülről. Azért ezt gusztustalan hasonlatnak érzem."

Kérdező, ki beszélt itt diplomáról? Azt kérdeztem, hogy megvan-e a nyolc általánosod vagy nincs, vagy az érettségid azért meg van-e? Szóba se hoztam a diplomát, itt már csak te túlzol.

Egyébként pedig te írtad: "Kedves, mosolygós, érdekli minden, de kevés lexikális tudás, ami azt jelenti, hogy sok dologhoz nem tud érdemben hozzászólni."

Erre írtam az almás hasonlatot.

Nem a kémiáról és a történelemről kell beszélni, nem ez határozza meg a hétköznapokat. De az, hogy tisztában legyél a leghétköznapibb dolgokkal, pl. saját egészségedet hogyan tudod fenntartani, hova és kihez fordulj segítségért, önismeret fogalma, értelmi és érzelmi intelligencia, harmonikus gyereknevelés..stb. ezt azért illik tudni.

Milyen témák érdekelnek akkor téged, amihez érdemben hozzá tudsz szólni?

2019. júl. 1. 13:08
 20/43 anonim ***** válasza:
86%
Benézted,házas vagyok. Méghozzá egy velem azonos szinten lévő,diplomás+szakmás pasival :D Az általánosságról volt szó. Hogy a legtöbb pasi nem szereti ha a nő okos,mert akkor nem fogja istenként csodálni,és lógni minden szaván akár hülyeség akár nem.
2019. júl. 1. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!