Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak miért a szutyok nők kellenek feleségnek és gyerekük anyjának is?
Neked most férfi vagy gyerekhiányod van?
Szerintem sok gyerekes nő cserélne veled, ha tehetné. Nem hiszem, hogy minden anyuka szutyok lenne. Vannak tisztességes anyák is.
Nekem az a problémám inkább, hogy bár szeretnék családot, ezekről a rendes nőkről mindig kiderül, hogy szukok vagy legalábbis azt hiszik, ha úgy viselkednek, az majd építő jellegű lesz. Aztán amikor nem, akkor megy a sírás-rívás, de addigra már sem megbízni, sem komolyan venni nem tudom őket.
32/f
Tapasztalatom szerint az a nő, aki dög unalmas, nincs benne semmi kihívás, szexepil, vállalkozó szellem, nem kell a férfiaknak. Ha el is veszik a látszat miatt a szürke kisegeret, az biztos, hogy mellette tartanak mást.
Vagy pedig egy ugyanolyan sápadt "lovag" mellett kötnek ki és csodálkoznak, miért igazságtalan velük az élet. Hát ezért! Mert ugye mindennek oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!