Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiaknak miért a szutyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak miért a szutyok nők kellenek feleségnek és gyerekük anyjának is?

Figyelt kérdés
Nem baj ha már előttük egy csomó férfi járt bennük, bezzeg a rendes, tisztességes nők mindig hoppon maradnak.
2019. jún. 29. 13:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Így igaz. Ahogy a rendes, kedves férfiak is a magánnyal küzdenek. Talán össze kellene jönniük velük.
2019. jún. 29. 13:48
 2/14 anonim ***** válasza:
85%

Neked most férfi vagy gyerekhiányod van?

Szerintem sok gyerekes nő cserélne veled, ha tehetné. Nem hiszem, hogy minden anyuka szutyok lenne. Vannak tisztességes anyák is.

2019. jún. 29. 13:50
 3/14 LazyJones ***** válasza:
19%
Első jól mondja! Hiába akar valaki családot, rendes életet, ha a rendes nők már mind megházasodtak ilyen-olyan emberrel. Vannak persze, akik normális kapcsolatban élnek, normális pasival, de olyat is ismerek rengeteget, akik tapló parasztokkal házasok, és panaszkodnak rájuk ezerrel, váltani viszont egyik sem akar.
2019. jún. 29. 13:50
 4/14 A kérdező kommentje:
Én nem is írtam hogy minden anya ilyen, de a környezetemben sok ilyen példát látok, léphet félre akármennyit a férfinak akkor is kell.
2019. jún. 29. 13:54
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Szerinted attól rendes és tisztességes egy nő, ha még nem volt szexuálisan senkivel?
2019. jún. 29. 13:56
 6/14 anonim ***** válasza:

Nekem az a problémám inkább, hogy bár szeretnék családot, ezekről a rendes nőkről mindig kiderül, hogy szukok vagy legalábbis azt hiszik, ha úgy viselkednek, az majd építő jellegű lesz. Aztán amikor nem, akkor megy a sírás-rívás, de addigra már sem megbízni, sem komolyan venni nem tudom őket.

32/f

2019. jún. 29. 13:58
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
Ha a te környezeted ilyen, akkor alkalmazkodni kell. Próbálj kicsit elszutykosodni, és a siker nem marad el. Drukkolok!
2019. jún. 29. 14:07
 8/14 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom szerint az a nő, aki dög unalmas, nincs benne semmi kihívás, szexepil, vállalkozó szellem, nem kell a férfiaknak. Ha el is veszik a látszat miatt a szürke kisegeret, az biztos, hogy mellette tartanak mást.

Vagy pedig egy ugyanolyan sápadt "lovag" mellett kötnek ki és csodálkoznak, miért igazságtalan velük az élet. Hát ezért! Mert ugye mindennek oka van.

2019. jún. 29. 14:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Lehet csak te gondolod magad olyan jonak nem?
2019. jún. 29. 14:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Talán te vagy az a kivételesen rendes nő? :D
2019. jún. 29. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!