Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Urak! Hogy hódítottátok meg kedveseteket? Hölgyek! Hogy hódított meg kedvesetek?
Kort és nemet kérek.
S hogy mióta vagytok együtt. :)
Ugy hogy holgykent bant velem, a mai napig.
De alapbol nyert ugye volt. Alkaltra es felfogasra nekem valo es idealom.
Szoval nem volt nehez
Ő szedett fel szexelni egyet, csak túl jól sikerült ... bár igazából ez alapján egy jó szexel hódítottam meg :-D 3,5 éve.
42/F
Elhatározta, hogy "megszerez", mert iszonyúan tetszek neki, és eszerit viselkedett. Mi a személyes találka előtt fél évig csak beszéltünk (külföldön él), de volt, hogy órák hosszat, és mindenről.
Alapból fenntartásokkal kezeltem a dolgot, de a beszélgetéseink alatt teljesen beleszerettem, a személyes találkozón pedig ott folytattuk, ahol abbahagytuk.
Ez volt fél éve, de azóta is figyelmes, kedves, sokat dicsér, és bármiről órákig el tudunk beszélgetni, a hangja megnyugtat... közben összeköltöztünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!