Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nő aki pörgősebb, közvetlenebb tipus az általába könnyen megkapható is?
A matematikai esély nagyobb rá.
Ha van két nő, az egyik összefut 300 férfival egy évben, a másik meg csendes, introvertált, lelki traumában szenved, az meg fél férfival fut össze egy évben, akkor nyilván nagyobb az esély arra, hogy a pörgősebbnek lesznek aktívabb napjai.
Lásd az ötös válaszolót.
Mindenkivel megkeresem a megfelelő hangot, ha úgy adódik az utcán is beszélgetek idegenekkel, ha szórakozni megyek, akkor is barátkozom.
Mégsem tudsz csak úgy megkapni. Sokan ezt a személyiséget összekeverik a könnyűvérűséggel, holott ebben semmi testi vonzalom nincs, vagy anyagi érdek(ezt szoktam még megkapni)
Én nem jópofizok. Ez személyiségemből fakad, hogy közvetlen vagyok mindenkivel, de ez nem egyenlő azzal, hogy bárki megkaphat, sőt. Én nem gondolom, hogy ez rossz tulajdonság lenne.
(#5)
Ez egyáltalán nem biztos. Tudod az alamuszi nyuszi nagyot ugrik. Gyakran a legszerényebb, legvisszahúzódóbb lányok a leginkább könnyűvérűek.
Persze ez extrovertáltakra igaz lehet mert jóval közvetlenebbek. Vegyük inkább úgy, hogy a nők többsége könnyűvérű és könnyen megkapható, ha elég vonzó és magabiztos férfi valaki, függetlenül attól, hogy most éppen mennyire pörgős vagy visszahúzódó a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!