Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan nő aki pörgősebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nő aki pörgősebb, közvetlenebb tipus az általába könnyen megkapható is?

Figyelt kérdés
Volt egy ilyen barátnőm aki sajnos utólag kiderült sok férfi ismerőse volt,2000ismerőse volt a facén,szokott is sok mindenkivel beszélgetni is és kiderült hogy sokkal le is feküdt még akkor is amikor kapcsolatba volt. Tetsztt a közvetlensége meg a pörgőssége,de azóta félek az ilyen nőktől,mert automatikusan arra gondolok,hogy könnyűvérű is.Volt az ellentetje is utána a csendes visszahúzódó tipus de abba valahogy nem tudtam szerelmes lenni.
2018. márc. 25. 19:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
Nem feltétlen, de nagyobb az esélye, mint egy introvertált, zárkózott lány esetében.
2018. márc. 25. 19:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

A matematikai esély nagyobb rá.

Ha van két nő, az egyik összefut 300 férfival egy évben, a másik meg csendes, introvertált, lelki traumában szenved, az meg fél férfival fut össze egy évben, akkor nyilván nagyobb az esély arra, hogy a pörgősebbnek lesznek aktívabb napjai.

2018. márc. 25. 19:16
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Ergo ez nem személyiségfüggő, láttam már elég szende kiscsajt, akik valahogy véletlenül belekeveredtek egy párkapcsolatba, aztán fél év múlva a fél város átment rajtuk.
2018. márc. 25. 19:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. Nagy meglepetést tud okozni az is, aki szendének látszik. Ez nagyon egyéni.
2018. márc. 25. 19:20
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen vagyok, pörgős és közvetlen, de nem vagyok könnyen kapható. Sőt, hiába vagyok ilyen, kevés férfi mer leszolitani egy belvárosi étteremben, kávézóban, vagy akárhol máshol. Lehet, hogy azért, mert látszik, hogy nem ugrok azonnal ágyba vagy kapcsolatba bárkivel, aki hozzámszól. Nem tudom, erről még nem csináltam közvélemény kutatást. :D
2018. márc. 25. 19:21
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Lásd az ötös válaszolót.

Mindenkivel megkeresem a megfelelő hangot, ha úgy adódik az utcán is beszélgetek idegenekkel, ha szórakozni megyek, akkor is barátkozom.

Mégsem tudsz csak úgy megkapni. Sokan ezt a személyiséget összekeverik a könnyűvérűséggel, holott ebben semmi testi vonzalom nincs, vagy anyagi érdek(ezt szoktam még megkapni)

2018. márc. 25. 19:28
 7/15 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem miért kell jópofizni minden fértival?
2018. márc. 25. 20:31
 8/15 anonim ***** válasza:

Én nem jópofizok. Ez személyiségemből fakad, hogy közvetlen vagyok mindenkivel, de ez nem egyenlő azzal, hogy bárki megkaphat, sőt. Én nem gondolom, hogy ez rossz tulajdonság lenne.

(#5)

2018. márc. 25. 20:35
 9/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, nekem olyan szakmám van, ahol több a férfi, mint a nő, már a főiskolán is 10-szer annyi fiú/férfi évfolyamtársam volt, mint ahányan lányok/nők voltunk. Most ne szóljak senkihez, csak mert nőneműnek születtem? Jelenleg a csapatban, akikkel együtt dolgozom, szintén nők vagyunk kevesebben. Nézd, nem fogom a némát meg a morcit játszani a kollégákkal.
2018. márc. 25. 20:36
 10/15 anonim ***** válasza:
82%

Ez egyáltalán nem biztos. Tudod az alamuszi nyuszi nagyot ugrik. Gyakran a legszerényebb, legvisszahúzódóbb lányok a leginkább könnyűvérűek.

Persze ez extrovertáltakra igaz lehet mert jóval közvetlenebbek. Vegyük inkább úgy, hogy a nők többsége könnyűvérű és könnyen megkapható, ha elég vonzó és magabiztos férfi valaki, függetlenül attól, hogy most éppen mennyire pörgős vagy visszahúzódó a nő.

2018. márc. 25. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!