Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék közvetlenebb lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék közvetlenebb lenni, merni ismerkedni. Hogyan fogjak neki? 19L

Figyelt kérdés

Nekem a tavaly év tele volt csalódással... A barátom "lemondott rólam" , még ha szeretett is. Ideje belátnom,hogy ha igazán szeretett volna,akkor nem adja fel.

Csalódtam benne,de harag nincs felé bennem.

Egyik barátnőm,akit annak hittem szintén nagy csalódást okozott, kiderült ,nem is igaz barátnő ,és csak részemről volt barátság.

Úgy érzem,hogy ezek a csalódások nagyon elvették a bizalmam az emberek felé..

Még ha ismerkedni is szeretnék valakivel , akkor sincs bennem az a nagy késztetés,mert nem akarok csalódni, de azt meg tudom,hogy így nem lehet élni,hogy új embereket nem akarok megismerni .

Vannak barátnőim, olyan emberek ,akikre támaszkodhatok ,és most az egyetemen is van néhány jó arc.

Új tervem,hogy eljárok futni(nem súlyprobléma miatt,feszéltség levezetőnek), kondi terembe benézek ...

19L

2015. márc. 29. 13:19
 1/4 anonim válasza:

na most ebben együtt érzek vd, énis így voltam/vagyok vele :/

am mehetünk együtt futni :p

18/F

2015. márc. 29. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:
#1.Szerintem ne álmodj!
2015. márc. 29. 13:25
 3/4 A kérdező kommentje:
oké,fussunk :D
2015. márc. 29. 13:26
 4/4 anonim válasza:

am van kedved priviben beszélgetni?

az első voltam :)

2015. márc. 29. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!