Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nő aki pörgősebb, közvetlenebb tipus az általába könnyen megkapható is?
Figyelt kérdés
Volt egy ilyen barátnőm aki sajnos utólag kiderült sok férfi ismerőse volt,2000ismerőse volt a facén,szokott is sok mindenkivel beszélgetni is és kiderült hogy sokkal le is feküdt még akkor is amikor kapcsolatba volt. Tetsztt a közvetlensége meg a pörgőssége,de azóta félek az ilyen nőktől,mert automatikusan arra gondolok,hogy könnyűvérű is.Volt az ellentetje is utána a csendes visszahúzódó tipus de abba valahogy nem tudtam szerelmes lenni.2018. márc. 25. 19:09
11/15 anonim válasza:
Ez az alap nálunk, ahogy segítünk egy idős néninek a közlekedésben mosolyogva ugyan úgy lesz egy egy kedves szavunk a korunk beli férfiakhoz.
Ahogy a munkahelyen is, nem fogok elvonulni, jegcsapot játszani mert jajjj pasi.
12/15 A kérdező kommentje:
És ha nagyon nyomul és jóképű is akkor mit tesztek?
2018. márc. 25. 21:18
13/15 anonim válasza:
Szeretem a pörgést, közvetlen vagyok, és nem vagyok könnyen kapható.
14/15 anonim válasza:
igen .Sajnos egyre több az ilyen nő.
15/15 anonim válasza:
Volt férfi munkatársam de attol mert közvetlen voktam vele az csak egy dolog nem volt semmijen hàtsó szàndékom egyszerűen csak jofejek voltunk egymáshoz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!