Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hajlandóak a nők azt tolerálni, ha mondjuk egy
férfi keres 200 ezer ft-ot, és 33 éves koráig otthon
lakik, hogy félre tudjon tenni pl 6 millió ft-ot, ami egy
kis lakás kiinduló 30%-os ára?
"már most nagyobb fizetésem van" - Akkor mit pattogsz a lakásárak miatt? Amúgy meg semmit nem számít, hogy mekkora a fizetésed, ha nem tudsz bánni a pénzzel. A sok is kifolyhat a kezedből, és a keveset is össze lehet rakni. Én összeraktam, és te?
2019. aug. 20. 15:40
41: Tegyük fel 25 évesen elvégzed az egyetemet, és havonta 120ezret félre tudsz tenni. Évene 1,2 millió, ha nem jön közbe bármilyen nagyobb kiadás. Ez 5 év alatt 6 milla, tehát már bőven elmúlsz 30, mire lesz mondjuk 10 misid amiből lakást talán tudsz venni vidéken. Miről beszélsz te?
2019. aug. 20. 16:15
2019. aug. 20. 16:15
Olvasd el még egyszer, hogy mit csináltam én, tudod, nem a párnahuzatban gyűjtögettem azt a pénzt, amiből most a lakásom van, és a korombeliek ugyanazokkal a lehetőségekkel tudtak akkor élni. Ha valaki nem élt ezekkel, az ne legyen már azok hibája, akik összehozták ezek segítségével. Senki elől nem volt elzárva semmilyen megtakarítási forma. A lakáskasszákat csak tavaly kaszálták el, de ami még fut, az a korábbi feltételekkel felhasználható. És ez csak egy abból, amit én hasznomra fordítottam.
2019. aug. 20. 16:18
Az eszedbe sem jut, hogy vannak olyan nők, akiknek van lakásuk? Engem pont ezért jobban zavar az önállótlanság. Nagyon sok mamahoteles nő és férfi ismerősöm van, és sokszor el vannak veszve, szerencsétlenkednek, vagy nem értik, valóban önálló embereknek miért nehezebb.
2019. aug. 20. 16:19
#35 ezt egy senior programozó nem kapja meg egy svéd telco multinál. Nemhogy egy egészégügyi dolgozó! :)
Erről a hülyék paradicsoma jut eszembe: [link]
2019. aug. 20. 16:55
46.
Dehogynem kapja meg,ne viccelj.
Sőt ennyièrt el se megy,medior kap kb. 550e nettót.
De amùgy tènyleg aki intelligens hatvanszor szàmot vet mielőtt gyereket csinál,mivel nem csak megcsinàlni kell hanem felnevelni és a legfontosabb a leges legjobb oktatást biztosítani neki, nem állami szennyben.
Na az a sok pénz.
Ebbe nem gondol bele az átlag sajnos,és tönkrevágja a gyerek életét.
2019. aug. 20. 17:01
47 de jó, hogy svéd multinál dolgozol. Főnökömnek is mond meg, hogy keveset fizet.
2019. aug. 20. 17:55
48,akkor keress màsik helyet.
Egy percet nem maradnék ott.
Ez a te hülyeséged,hogy ennyièrt ott vagy.
2019. aug. 20. 18:01
Mért nem keresel egy szüleivel lakó nőt és akkor nem lesz ilyen problémád.
(Pl exem ilyen volt, szal van 1 pár.)
LOGIKA ! Egyeseknél hiánycikk.
2019. aug. 20. 18:55
Kapcsolódó kérdések: