Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem hajlandóak a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hajlandóak a nők azt tolerálni, ha mondjuk egy férfi keres 200 ezer ft-ot, és 33 éves koráig otthon lakik, hogy félre tudjon tenni pl 6 millió ft-ot, ami egy kis lakás kiinduló 30%-os ára?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet otthon lakni pl 32-34 éves korig és utána költözni átlag bérből úgy, hogy havonta 120 ezret félretesz az ember és lesz 6-7 millió ftja indulásra, ami tökéletesen elég egy normális külvárosi garzon 30%-os indulójához? Miért kell már pl 25 évesen albérletbe költözni és átlagbérből szinte nullát félretenni csak azért, hogy imponálhass a nőknek, hogy te nem vagy anyuci kisfia és önálló vagy?
2019. aug. 20. 10:41
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
14%

Osztom 19-es véleményét.

Valamit 16-os nagyon elrontasz.

A kezdő bér 350e nettò,ès még csak a diplomai pecsét most szárad meg.

Gyakornok kiscsaj kapott 220e nettót nem 40 òrában.

Valamit nagyon elrontasz.

Multihoz szabad csak menni vagy olyan outsource cèghez akik külföldi cégekkel dolgoznak.

Nagyar KKV-kst mint a tetvet kerülni.

Ez jó tanács,van tapasztalatom.

2019. aug. 20. 11:22
 22/50 anonim ***** válasza:
92%
Tolerálom, de nem ilyen embert keresek.
2019. aug. 20. 11:24
 23/50 anonim ***** válasza:
97%
Kizárólag pont ilyen esetben tolerálom, amikor mentős/orvos/ápoló/tanár...stb. az illető, ha viszont azért, mert egy tanulatlan balfék, aki folyton csak kifogásokat keres, akkor nem.
2019. aug. 20. 11:26
 24/50 anonim ***** válasza:
100%
2000 euró nettó mellett félre lehet tenni 300 ezer forintot, de csak úgy kimenni bruttó 1500 euróért minden kiadás mellett kb annyit tudnál félretenni, mint itthon szülők mellett. Én azthiszem megfogtam az isten lábát. Magamnak is köszönhetem, mert van munka benne bőven, de itthon 350 felett keresek. Nem a szakmámban dolgozom. Jó helyen kell keresgélni. Aztán elgondolkodni, hogy egy kisebb szoba bérléssel ilyen fizetés mellett nem tudnál-e jobban félretenni, mint otthon, mert szerintem bőven. Úgy havi 250nettó rezsi, szobadíj, kajaköltség mellett. Olykor jobb, ha inkább a pénzt veszed alapul, mint a szakmád, de én nem is igazán kedveltem meg a szakmát amit kitanultam.
2019. aug. 20. 11:28
 25/50 anonim ***** válasza:
60%
Én csak azon gondolkodom, hogy ha nekem 30 évesen sikerült lakást vennem úgy, hogy addig spórolgattam, kis fizetésből, suli mellett is dolgozva, és 34 évesen már csak egy évig törlesztem, te mit csináltál, hogy hasonló korúként még olyan távolinak érzed a saját lakást...?
2019. aug. 20. 11:31
 26/50 anonim ***** válasza:
90%

A fizetések jelentős megemelését kéne elérni, és nem azért hőbörögni, hogy túlórázni akarnak egyesek.

Nem 10-12 órás munkákat kéne vállalni és ajánlani, hnem 8 órásat rendes fizetésért.

Ilyen bérekből képtelenség összehozni egy lakást/házat. Akkor mégis hogyan várják, hogy az emberek házasodjanak/szaporodjanak.

10-12 óra mellett nincs idő ismerkedni, pláne ha a másik másfajta munkrendben dolgozik. Egy friss, alakulóban lévő kapcsolatot egyenesen csírájában fojt el. A meglévőt tönkreteszi.

A nettó 120-150-200e fizetések nem elegek semmire sem. Pláne nem fiataloknak, akiknek nincs semmijük.

Nem mindenki IT-s, gépészmérnök...fäsz tudja mi.

Az ország nagyon jelentős részén sz.ar a fizetés és szär.abbnál szärabb munkából lehet választani, már ha felvesznek.

Az is gond, ha egy kis gyakornok kap ennyit. Hisz még iskolába jár. Vannak akik 30 év után sem keresnek ennyit a szakmájukban.

#1 Budapsten egy lyuk kerül ennyibe. De az ország többi része sincs annyira lemardva ingatlanárban.

2019. aug. 20. 11:38
 27/50 anonim ***** válasza:
65%

26-os nem gond,hogy ennyit kap 20-n évesen megfelelő szakma választás plusz kiegészítő képzések,folyamatos önképzés,a piac állandó figyelése meg fejlődés,nyelv vagy nyelvek.

Olyan szakma kell amit megfizetnek akkor nem lesz hőbörgés.

2019. aug. 20. 11:41
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem ha 4 év főiskola van mögötted és mióta dolgozol havi 120-at félre teszel hogy jön ki 33 éves korra a 6-7 millió? Elvileg 8-10 éve végeztél az iskolában ha érettségi után egyből mentél főiskolára és akkor több mint 11 milliónál kéne tartanod. Nem kötekedés csak valahol valami ezek szerint kisiklott.

Én úgy gondolom 30 fölött ha valakinek nincs önként igénye arra hogy elöltözzön az intő jel. Persze ha nem egyből párkapcsolati céllal ismerem meg és van időm bele látni a családi dolgaiba ahol azt tapasztalom hogy főz mos takarít bevásárol stb. Tehát nem mint "gyerek" hanem mint lakótárs van otthon és a szüleitől lelkileg se függ jobban mint az egészséges akkor valószínűleg adnék egy esélyt a dolognak persze csak ha amúgy másban is passzolunk. Hisz "bizonyított" azzal ahogy otthon él.

Viszont én a környezetemben két jellemző végkifejletet látok/láttam erre a felnőttként is otthon élek dologra. Az egyik hogy ha lezárul a húszas évekre jellemző enyém a világ korszak akkor már nem megy sehova az illető a szülői házból mert azt a kényelmet nem szívesen adja fel hogy megoszlik (rosszabb esetben rá egyáltalán nem hárul) a takarítás bevásárlás stb. napi feladat a fizetése emellett nagyrészt megmarad (a rezsi + kaja pénz oszlik a lakás egyéb költségeibe meg nem szál be) emellett mindig van társasága és amúgy se szívesen változtat a sok tíz éves megszokásokon. Így aztán mindig talál valami remek kifogást miért is kell otthon maradnia. A másik típus aki addig húzza halasztja a dolgot míg már annyira leromlik a szülei állapota hogy tényleg pofátlanság lenne otthagyni őket ha már addig a nyakukon élt. És így vagy úgy a szülők haláláig együtt él velük.

2019. aug. 20. 11:44
 29/50 anonim ***** válasza:
61%

#25 - Az feltűnt egyébként, hogy ami négy éve 12 millió ft volt, az most 25?

Duplázódtak az ingatlan árak az elmúlt pár évben.

2019. aug. 20. 12:09
 30/50 anonim ***** válasza:
85%

27

Tizen- és huszonévesn honnan tudod, mi lesz majd évekkel később a keresett szakma?

Képzeld el a 2000-es évek eleje táján nagyon keresett volt a környezetmérnök. Ezen felbuzdulva jó sokan elkezdték ezt tanulni. Igen, de a környezetmérnök akkor kellett. Aki 2008 táján végzett az még el tudott helyezkedni, de akik utána azok már nem nagyon.(ez egy példa)

Azon gondolkoztál már, hogy egy idő után elfogynak a továbbképzési lehetőségek. Pl, ledoktorál. Innen hová képezze még magát?

Ok, tanul mást is.

Majd benyögik neki, hogy:khm, Ön túlképzett.

Nyelvek. Ok, beszéled, "profi vagy", aztán kifogsz egy céget, ahol tűzzel-vassal tartanak távol, attól, hogy használd a nyelvtudásod.

Pedig állítólag kell nekik az idegen nyelvet beszélő ember.

(Tapasztalatból írom és egy nagy állami cégről van szó, de tudok kisebbet is példának)

Valaki mondja már meg, hogy mi az a pálya, ahol egy gyakornok lány ennyit keres?

(Én is tudok ilyet, de ott bizony apu kapcsolati vannak jelen, azért van ott a gyerek ahol van és azért is keres annyit)

A másik, lehetsz hiper-szuper, akkor sem biztos, hogy felvesznek.

Mondj jólfizető szakmákat? Széleskörűen, ne csak IT meg gépészmérnöki legyen!

Ügyvéd/jogászból dunát lehet rekeszteni.

A másik, itt szapuljátok, a kérdezőt, hogy milyen nyomi, mert ennyit ért csak el. Bäszki az egyik legalulfizetettebb szakmát csinálja, ami ráadásul kemény dolog is. Gondolkodjatok már gyerekek, ha mindenki IT-s lenne, ki menne érted, ha bajban vagy?

Ki termelné meg a szátokba az ételalapanyagot?

Ki tartaná tisztán a közterületet? Ki vinni a seggedhez a rendelt kajádat? ...stb

2019. aug. 20. 12:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!