Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem hajlandóak a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hajlandóak a nők azt tolerálni, ha mondjuk egy férfi keres 200 ezer ft-ot, és 33 éves koráig otthon lakik, hogy félre tudjon tenni pl 6 millió ft-ot, ami egy kis lakás kiinduló 30%-os ára?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet otthon lakni pl 32-34 éves korig és utána költözni átlag bérből úgy, hogy havonta 120 ezret félretesz az ember és lesz 6-7 millió ftja indulásra, ami tökéletesen elég egy normális külvárosi garzon 30%-os indulójához? Miért kell már pl 25 évesen albérletbe költözni és átlagbérből szinte nullát félretenni csak azért, hogy imponálhass a nőknek, hogy te nem vagy anyuci kisfia és önálló vagy?
2019. aug. 20. 10:41
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
93%

Jajj, de primitív a kettes! Tudja, hogy élnek ebben a szerencsétlen országban a tanárok, rendőrök, mentőtisztek?

Mert a fizetésük ott van a drótkerítésben, a plakátokban, stadionokban.

Helyetted is végtelenül szégyellem, hogy egy nemzethez tartozunk.

2019. aug. 20. 10:59
 12/50 anonim ***** válasza:
59%

A 33-ból már azt hittem személyeskedés lesz. :D

Kérdező, én a helyedben összeszedném azt a 30%-ot, aztán vidéken vennék lakást/házat, azért van miből válogatni, mert mentőállomás azért van pár az országban.

33/f

2019. aug. 20. 11:00
 13/50 anonim ***** válasza:
42%

Én elfogadom, hogy szegény mentőtisztként ennyit keres. Bár nem látom, hogy az utcán tüntetnének vagy sztrájkolnának emelésért. És ő vajon elfogadja, hogy sok nő ilyen kevés pénzre nem akar csaladot alapítani, mert jót akar a gyerekeinek?

2019. aug. 20. 11:03
 14/50 anonim ***** válasza:
74%

Nem azzal van gond,hogy otthon laksz, dolgozol, félretesztel, lakást szeretnél. Inkább azzal,hgoy ennyi idősen nincs önálló, külön életed.

Nem tudom hol/hogy élsz a szüleidnél,de ennyi idősen márt zavaró ha egy lánnyal úgy ismerkedsz,hogy a szülői házba viszed.Kivéve persze ha van önálló lakrészed.

30 éves korig már kell,hogy legyen egy privát szférád, és Neked az nincs.

Ha a 200 ezer Ft-ból 120 ezret félreteszed akkor szinte semmire nem költesz. Ha ismerkedni szeretnél akkor pedig kell arra is szánnod,hogy elmentek egy moziba, szórakozó helyre, nyáron pár napra nyaralni.Persze, akkor nem tudsz annyit félretenni, de esetleg lesz egy kapcsolatod és együtt már menni fog.

2019. aug. 20. 11:03
 15/50 anonim ***** válasza:
100%
Én elfogadom, ha valaki így él és vélekedik, de akkor nyilvánvalóan nem egymást keressük.
2019. aug. 20. 11:05
 16/50 anonim ***** válasza:
91%
Én informatikus mérnökként keresek nettó 250et, az az 50 nem olyan vészesen sokkal több azért. Nem tudom, hol élnek a "miért nem tanulsz normálisabb szakmát" válaszolók. Másrészt én ismerek 40 évest aki szüleinél él, és ismerek nőt aki bele van habarodva ebbe a hapsiba. Nem ezen múlik.
2019. aug. 20. 11:05
 17/50 A kérdező kommentje:
Való igaz, de ha van valakim, akkor felét sem tudom félretenni és sok idő még összejön a lakás önerő. Bár így meg beáldozom a fiatalságom egy lakásért. Sehogy sem jó. Szeged mellett lakom, Szegeden dolgozok. Itt botrányosak a bérek.
2019. aug. 20. 11:07
 18/50 anonim ***** válasza:
89%
Zavaró tud lenni, ha valaki más is mindig otthon van, és nem lehettek csak kettesben. Engem nem zavarna személy szerint, mert lenne hely nálam.
2019. aug. 20. 11:08
 19/50 anonim ***** válasza:
23%

Informatikusként manapság 250-et keresni? Én barátom is mérnök és pályakezdőként kap 350 nettót. Igen, Magyarországon.

2019. aug. 20. 11:09
 20/50 anonim ***** válasza:
73%
19: Gondolom főváros. Az ország nem csak Budapestből áll sajna.
2019. aug. 20. 11:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!