Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire toleralhato egy kapcsolatban a szexualis orientaciohoz valo hozzaallas?
Engem zavar, ha a párom szűklátókörű, kirekesztő, szélsőséges.
Köszi, de kerülöm a szélsőséges nőket, legyen homofób, rasszista, vagy bármi hasonló.
Én nem csodálkozom, ha valaki nem elfogadó, már a vízcsapból is a melegek elfogadása folyik, oktatásban akarják bevezetni kisgyerekek számára, filmekben már természetes, hogy mindenki bzul, ilyenkor már fix egy oscar jelölés...
Gondolom az ilyen tartalmak mögött hatalmas szociológiai, biológiai tudás áll, vagyis ha valakit egy szerető, MELEG közegben neveltek, az fix, hogy nem válik homofóbbá pl 40 éves korára....kérdés, ez hogy hat a szexuális életére?
Végül is valahogy meg kell állítani a szaporodását az emberiségnek.
Inkább nyomják szójafasírtot...
Ahogy mondod, szerintem a legtöbb embert inkább az idegesíti, hogy a csapból is ez folyik, és “FOGADD EL VAGY EGY UTOLSÓ SENKI VAGY”. Én és sokan mások azt nem szeretik, ha valamit rájuk akarnak erőszakolni, ami egyébként a legkevésbé sem érdekelne. Most komolyan, kit érdekel, hogy mások mit csinálnak a négy fal között? Senkit, csak most már nem a négy fal között látjuk, hanem plakátokon, filmekben, felvonulásokon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!