Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek hozzám hasonló aggszűz, aki számára a nők már egy teljesen más fajt képeznek, annyira nem vagytok velük kapcsolatban?
"aki számára a nők már egy teljesen más fajt képeznek"
Problémáid egyik fő gyökere szerintem a fenti téves elképzelésből kiinduló gondolkodás.
26 évesen mit keresel még egyetem, vagy másoddiplomázol? Furcsa a hozzáállásod, úgy tűnik nekem, hogy nem is hiányolod a nőkkel való kapcsolatot. Elgondolkoznék a helyedben, hogy nem vagyok-e homoszexuális.
ha nem, akkor viszont ne nyavalyogj itt, inkább dolgozz magadon: őszintén gondoljad át, hogy mik azok a tulajdonságaid, amik taszítóan hatnak és mit tudnál adni egy nőnek. Az előbbiektől próbálj megszabadulni, míg ha utóbbira semmi jót nem tudsz mondani, hát tanulj valami újat.
Így is mondhatnám: ha nő lennél, te olyan pasit választanál, mint amilyen most te vagy? Ha nem, miért nem? Ezen dolgozz.
Az emberekkel való kapcsolódást gyakorolni kell. Menjél olyan közösségekbe, ahol sok nő van. Kényszerítsed magad a velük való érintkezésre. Ez az egyetlen módja, hogy jobb legyen.
Miért lennének más faj?
Teljesen egyformák vagyunk. Mind a két oldalon vannak ilyenek, s olyanok. A lányok között is vannak hozzád hasonlóak.
Anyukáddal csak beszélsz? Ha hiszed, ha nem ő is nő.
Bátran beszélgess velük. Előbb utóbb összefutsz azzal aki számodra a nagy ő. Neki is te.
"...Mindenki mutogat csak és közben a másikra vár,
Kár,
De nincs itt baj, mert mindenkinek ami jár..."
"26 évesen mit keresel még egyetem, vagy másoddiplomázol?"
Csak hosszú éveket csúsztam, mert nehezen haladtam a tanulmányaimmal. Nem vagyok okos, most mit mondjak? :D
"Elgondolkoznék a helyedben, hogy nem vagyok-e homoszexuális"
Biztosan nem vagyok, mert azért szexuálisan felkeltik a figyelmemet a nők (míg a pasik jelenléte csak frusztrál), csak amikor az ösztönön úrrá leszek, akkor előjön a racionalitás, azaz belegondolok, mennyire nincs náluk esélyem és utána a pillanat varázsa is elhűl és utána már nem is érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!