Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert a fiúk mama hoteleznek, a lányok meg nem. Valóban?
“A 20 és 29 év közötti magyar férfiak 78,9 százaléka, a nőknek pedig 65 százaléka lakik a szüleivel, az Eurostat 2018-as adatai alapján. Ez egyben azt is jelenti, hogy közel 870 ezer olyan fiatal él Magyarországon ebben a korosztályban, akik még nem költöztek el otthonról.”
Forrás: [link]
A nőknek el van nézve, ha mamahoteleznek, a férfiak meg ki vannak kiáltva mindenféle lúzernek. Kettős mérce at its finest.
Ilyenkor látni remekül, hogy az elmebaj az ország természetes állapota.
A statisztika előtt én is azt tippeltem volna, hogy a nők nem mamahoteleznek, mert keresnek férfit lakással.
Most viszont azt látom, hogy bizony ott is megy erősen az otthon lakás, szóval valószínűleg nem olyan könnyű elköltözni sehogysem.
Nem könnyű elköltözni, amíg egy bedőlt oldalú disznóólat se kapsz meg 10 millió alatt. Ingatlanlufi van, államilag űzött Ponzi-séma.
Ami engem illet, én megvárom, amíg összeomlik az ingatlanpiac, majd akkor veszek kérót. A Ponzi-sémák ugyanis mindig bedőlnek, kivétel nélkül. Aki meg olyan szinten agyatlan, hogy most akar lakásra költeni, az használja a fejét inkább faltörő kosnak, mert másra úgyse jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!