Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkeresésnél mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkeresésnél mennyire fontos dolgok ezek egy nőnek?

Figyelt kérdés

A férfi:

-magassága

-izom mennyisége

-az hogy vannak e barátai, jár e bulizni

-mennyire menő a kinézete, viselkedése.

2019. aug. 18. 18:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

Az izommennyiség egyáltalán nem számít.

Ezt a bullshitet csak a tápkieg cégek terjesztették el, hogy "legyél izmos és lesz csajod" és közben meg szétkoxolt tonyok mellé állítanak két fitneszmodellt és ilyen reklámtáblákkal szemetelik tele az ucákat. Holott a valóságban a nők magasról tesznek az izommennyiségre, márcsak azért is mert lövésük sincs milyen nehéz megszerezni olyan komoly szintű izmokat és ezért értékelni sem tudják.

Szóval a fentiek közül az izmok számítanak a legkevésbé. Ezt nekem mint szálkás izomzatú incelnek higyjétek már el légyszi...

2019. aug. 18. 20:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen szubjektív vélemény:

1. Minimálisan, ha lehet nálam legyen picivel magasabb (162-163 cm vagyok kb. )

2. Alapvetően egy arányosan izmos, kidolgozott test az tetszik, vállaknál különösen, (nagyon kigyúrt nem tetszik), de már nem egy olyan férfi jött be aki nem volt kifejezetten izmos csak amennyi egy átlag emberen van. Most is egy ilyen férfi tetszik, szóval nem ettől függ.

3.Na ez nekem fontos, nem is annyira a bulizás inkább az hogy legyenek barátai, legyen szociális élete de ez azért mert nekem spec nagy igényem van barátokra, társaságra és nem működne hosszútávon egy olyan emberrel akinek ilyen téren nagyon eltérőek az igényei, plusz nem akarnám hogy 0-24ben együtt legyünk, kell kis tér is. De ez ugye relatív.

4. A menő is relatív. Valaki szerint a páwaság menő, én a falnak megyek tőle. Legyen jó humora, legyen intelligens.

nekem ez számít leginkább:)

2019. aug. 18. 20:20
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

151cm magas vagyok, számít a férfi magassága, aki nálam alacsonyabb, az többnyire még nem felnőtt, nekem meg nincsenek pedofil hajlamaim, vagy törpenövésű, de az ritka.

Izom mennyisége annyiban számít nálam, hogy én rendszeresen sportolok, túrázok, kocogok, járok élményfutásokra, teljesítménytúrára, és fontos, hogy olyan párom legyen, aki ezekben partner, és nem visszahúz, könnyebben megtalálom olyannal a közös hangot, aki szintén szívesen űzi ezeket a dolgokat, izom nélkül meg azért nehéz. Nem kétajtós szekrénynek kell lenni.

Fontos, hogy legyenek barátai, akinek nincs, az a társára akaszkodik rá, az meg túl nagy teher, de a bulizás (néhány koncertet leszámítva) engem nem vonz.

Menő? Kamaszoknál talán számít még ez a menőség, egy felnőttnél a menősködni akarás már nevetséges.

2019. aug. 18. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!