Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkeresésnél mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkeresésnél mennyire fontos dolgok ezek egy nőnek?

Figyelt kérdés

A férfi:

-magassága

-izom mennyisége

-az hogy vannak e barátai, jár e bulizni

-mennyire menő a kinézete, viselkedése.

2019. aug. 18. 18:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtöbb nőnek az izom "mennyisége" nem abszolút értelemben véve fontos, hanem úgy, hogy az illető testében a többi "összetevőhöz" képest mekkora az izomtömeg ARÁNYA.

A barátok és a bulizás egybemosása elég gáz, kérdező.

2019. aug. 18. 18:42
 2/13 anonim ***** válasza:
6%
Nagyon, lásd a pontozást.
2019. aug. 18. 18:44
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

A magasság sajnos fontos. De vannak olyan nők, akik emelkedettebb szinten vannak, így ők nem ilyen lényegtelen dolog alapján döntenek (pl a húgom is ilyen).

Az izommennyiség tapasztalataim szerint egyáltalán nem számít semmit sem. Mert én mint szálkás izomzatú férfi incel vagyok, míg máshol a dagadt sörhasúak meg kedvükre válogathatnak. Szóval ez teljes mértékben kihúzható. Különben is ruhában amúgy sem látszik kb semmi.

Ez azonban kivételt képezhet, ha te kondiba haverokkal jársz és te vagy ott a leghangosabb aki mindig osztja az észt a többi gyúrósnak, mert akkor képbe jön a következő kettő tényező.

Szóval ez nem a sport miatt fontos, hanem a menőségés kapcsolatok miatt. Maga az izommennyiség elhanyagolható tényező.

A jár-e bulizni fiatalabb korban fontos nagyon. Aztán ahogy idősödnek a nők úgy egyre inkább hátrány a bulizás.

A vannak-e barátai, azt inkább úgy kellene megkérdezni, hogy vannak-e befolyásos barátai, akin a nő felkapaszkodhat magasabb pozícióba. Nos, nyilván igen. Ha neked van ezer barátod, akik mondjuk jóemberek de csak egyszerű pénztárosok, takarítók akkor az nagyobb hátrány mintha csak öt barátod lenne, de abból négy bankigazgató vagy politikus.

ásd pl Sarka Kata esetét. Hajd Péter elvett egy falusi senkit. De Kata amint felkapaszkodott Péter barátain magas pozícióba és hírnevet szerzett már dobta is a Petit.

A viselkedés az bonyolult dolog, erről regényt tudnék írni.

Ami a kinézetet illeti, fontos, de elsősroban netes ismerkedésnél, mert ott van az, hogy másodpercek alatt jobbra vagy balra húznak egyetlenegy fénykép alapján. De a valóságban szerencsére nem annyira lényeges tényező.

2019. aug. 18. 18:57
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
Csak az 1. fontos.
2019. aug. 18. 18:57
 5/13 anonim ***** válasza:
5%
A menő kinézet nagyon is sokat számít, az izom nennyisége szintén.
2019. aug. 18. 19:15
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
A menő kinézet és az izom max a tizenéves gyereklányoknál számít..
2019. aug. 18. 19:25
 7/13 anonim ***** válasza:
5%
Érdekes, az idősebb izmos menőmanók is sokkal könnyebben találnak társat.
2019. aug. 18. 19:27
 8/13 anonim ***** válasza:
88%

#7 - Ez valószínűleg azért van, mert nem irigykednek másra ('menőmanók'), hanem magabiztosak. Neked pedig ez nem megy és inkább másokat hibáztatsz.

Eltaláltam? Igen.

2019. aug. 18. 19:31
 9/13 anonim ***** válasza:
89%
Engem az egyik sem érdekel. Nem ezek alapján választ egy normális nő.
2019. aug. 18. 19:33
 10/13 anonim ***** válasza:
25%

#8 ez valószínűleg azért van, mert a nőknek sokkal fontosabb a jó külső és az izom, mint a belső értékek.

Ja, és iLígy vagyok a kokszimakszikra, de tényleg! Fúdenagyon!

[link]

Magadra ismersz benne? Akkor jó.

A lepontozást visszakaptad, ez nekem is megy.

2019. aug. 18. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!