Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gond ha mindig is a vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond ha mindig is a vonzó milfek tetszettek/tetszenek? Ez betegség?

Figyelt kérdés
34 éves leszek. 19 éves koromtól egészen 28 éves koromig egy dekoratív fitalos milfhez jártam. Most szintén egy milf volt a párom ő most lesz 49, de tipikusan ilyen Monica Bellucci kinézetű. Nagyon szép nő. Kát,hogy szakítottunk.. Igen ám.. de én sem leszek fiatalabb, és hát nem ártana valamikor saját család is. (Gyerek stb) Tulajdonképpen szorongásom is lett talán ez miatt. Vagy a fene tudja.
2019. aug. 16. 14:59
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Kit érdekel? :D
2019. aug. 16. 15:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem betegség, mivel az ízlés teljesen egyedi mint az ujjlenyomat. Mindenkié kicsit vagy nagyon, de másmilyen.
2019. aug. 16. 15:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Egy 35-40 éves nő még bőven tud szülni.

Vagy nem ez a problémád?

2019. aug. 16. 15:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Az lehet.. de nem biztos,hogy már akar szülni.. főleg ha már van 2, vagy 3 gyerek is. Na meg a mai világban a nők vagy párkapcsolatban élnek, vagy pedig függetlenek, de a független nők, 40 év felett viszont már hallani sem akarnak elkötelezettségről mert csalódtak a férfiakban stb.. inkább élvezik az egyedülállo életet.. Ezt is tapasztaltam.
2019. aug. 16. 15:11
 5/9 anonim ***** válasza:

3. vagyok: 34 évesen ismertem meg a (pár évvel fiatalabb) férjem, 35 évesen szültem. Igaz, nem volt több gyerekem, így milfnek sem számítottam - de most már igen:))

Amúgy nem gáz, ha az idősebb nők jönnek be, több férfit ismerek, akiknek igen.

2019. aug. 16. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy betegség!

De azért 34 éves korodra már el kellene döntened mit szeretnél. Még pár évig elszórakozhatsz a milfekkel (jaj, de úúútálom ezt a kifejezést!), aztán lassan, negyvenesként,nem lesznek vevők Rád.

Viszont ha olyan társat szeretnél akinek nincs gyereke, de szeretne, és Te is, nincs sok időd.

2019. aug. 16. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Az a betegség, ha neked még magyar nők jönnek be. :))
2019. aug. 16. 23:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

34 évesen ezt megkérdezni...

ALAP, hogy legyen egy fiatal feleséged, és mellette egy MILF szeretőd!

És máris boldog vagy! :) Tapasztalat!

2019. aug. 17. 21:42
 9/9 anonim ***** válasza:

#8 Pontosan így van.

43F

2019. szept. 22. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!