Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok szeretethi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok szeretethiányos férfi?

Figyelt kérdés
Többször volt már hogy randiztam egy férfival és esélyt adtam neki akkor már második randin a gyereket meg a házasságot tervezte, hogy ő milyen szerelmes meg állandóan írogatott szívecskéket, meg beszélgessek vele és jaj így Jaj úgy.... Ijesztő...
2019. aug. 13. 21:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
77%

14-es, hát te is jól kifogtad, mint a férfiak 80%-a. Ezt a típust nárcisztikusnak nevezik. Egyre több van belőlük, s általában nem ismerik el ezt :) Amíg haszna van belőled, veled van, minden a te hibád lesz, minden a te dolgod, neki pedig csak 1 dolga van: osztja az észt, hogy kellene csinálni, de ő maga nem csinálja, de ahogy te az meg nem lesz jó, azaz semmi nem lesz jó, egyoldalú kapcsolat lesz, s mindig mindenki jobb lesz mint te. Hiába építesz neki kastélyt, akkor előjön h brad pittnek nagyobb van :) Természetesen melletted keresi a jobbat, s ha talál és belőled már nem tud mit kihúzni (érzelem, támogatás, pénz, csicskáztatás) akkor lelép. Kizárólag a saját maga hasznát nézi, te alatt való vagy, vagy ellenség. Dönthetsz. Egy ilyen embert kifogtam én is, tudom miről beszélsz. De nem mindenki ilyen! A nők 90%-a sajnos igen. Minél szebb egy példány, annál több a választható partnerek köre, s annál nárcisztikusabb is a lány. Ez ilyen. Egyéb befolyásoló tényezők még az ilyen típusú lányok személyiségének kialakulásában:

- volt atyai pofon ha elpofátlanodott a lány?

- mondtak már neki nemet bármire?

- feltudta dolgozni a sérelmeit, vagy csak önti a következő áldozatra?

- képes a bőség zavarában tisztán látni? (ha sok a pénz, nem szórja el, ha sok az udvarló, egyet akar..?)

- megbecsüli a dolgait, vagy azonnal venne egy másikat javítás helyett?

- életérzésre keres társat, aki megadja neki az érzést, vagy társat keres, akivel kialakítják azt?

- stb...

Ha kiakarsz robbanni ebből az űrből amit az a némber maga után hagyott benned, akkor építkezz alulról. Nem biztos h tiptop kiscsajok nárcisztikus visszaéléseiből/viselkedéseiből kell kiindulnod. Ne nagyvárosi lányt keress, ne csonka családból valót, és legfőképp ne önző tinder butát. Nem baj ha nem a világ legszebb nője, de a vele átélt élményekkel kihúzhatod magad a szrból, s még a végén lehet meg is szereted :) Ha tudsz embert szeretni (és nem életérzést), akkor van még remény :)

Fel a fejjel!

32f

2019. aug. 14. 11:19
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért van ennyi szeretet hiányos férfi, mert egyre több az önző nárcisztikus nő. Ha egyik oldal felborul (lásd a lányokra ömlő lehetséges partnerek száma), a másik oldal is változni fog. Egyik oldalon egyre önzőbb (ki ha nem én, mert nekem jár) lányok lesznek, a másik oldalon meg összetört, megkeseredett férfiak. Természetesen a kor előrehaladtával ezek az ellentétek kezdenek kisimulni (a lány elfogadja, hogy nincs herceg), a fiú meg h nem próbál egyet hódítani foggal körömmel, s már jönnek is a csonka családok, a beletőrödés :) Kivétel mindig van, olyan férfi akit nem érdeklik a nők, kuffant és kész, mert tudja h milyenek, meg olyan nők is, akik megkeseredtek, mert hoszé armandó nem létezik.
2019. aug. 14. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!