Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan dolog, hogy egy beteges szeretethiányos nagyon vonzó csinos lányt egy csúnyább férfi ráz le, mert megfolytja a nő a szeretethiányával?
Figyelt kérdés
2017. okt. 31. 22:38
2/12 anonim válasza:
Szerintem azok örülnek, ha egy nő szóba áll velük.
3/12 A kérdező kommentje:
bocsi fojt....
2017. okt. 31. 22:39
4/12 anonim válasza:
Egyik férfi sem tolerálja ezt. Csak pótléknak használja a férfit és kapcsolat úgysem lenne belőle mert, ha a beteges szeretethiányán javít az a csúnyább férfi és a lány lelkileg rendbe jön akkor egyből lelép egy jobb csávóval. A (fiatal) lányok többsége a barátnői és környezete véleményére többet adnak mint a sajátjukra.
6/12 anonim válasza:
A férfi ilyenkor joggal érezheti úgy, hogy nem az ő személye a fontos, hanem hogy legyen a csajnak valaki, bárki.
7/12 A legrosszabb válasza:
Akik azt akarják, hogy bárcsak megfojtaná őket egy testi-lelki vérszívó, azoknak csak egy hetet kívánnék együtt tölteni egy agypusztító keselyűvel, bár gyanítom, hogy a legelső fél órán belül zokogva menekülnének. Még csak nem is sejtitek, milyen hatékonyan képesek leépíteni az embert.
9/12 anonim válasza:
De szeretnék komolyan hinni abban, hogy ilyen eset valóban létezik, de akárhányszor megpróbálom, mindig fejcsóválás és "ugyan már"-ozás a vége. Szerintem max. a mesében.
10/12 anonim válasza:
Inkább vagyok szeretethiányos, minthogy olyanra tapadjak aki nem jön be, nem is értem.
Vagy hogy jön ide a csúnya? Csak a külvilágnak vagy a lánynak is csúnya? Mert ha a lánynak is csúnya, szerintem ilyen nincs. Senki sem mászik rá olyanra, aki nem tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!