Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok szeretethi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok szeretethiányos férfi?

Figyelt kérdés
Többször volt már hogy randiztam egy férfival és esélyt adtam neki akkor már második randin a gyereket meg a házasságot tervezte, hogy ő milyen szerelmes meg állandóan írogatott szívecskéket, meg beszélgessek vele és jaj így Jaj úgy.... Ijesztő...
2019. aug. 13. 21:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Mert van akinek sose adatik meg mint pl nekem se és míg másnak egy vonzó női érintés semmit nem jelent, az a magamfajtának maga a menyország!
2019. aug. 13. 21:34
 2/22 anonim ***** válasza:
19%
Biztos nem én voltam ! :D
2019. aug. 13. 21:36
 3/22 anonim ***** válasza:
29%
Mert egekben a nők igényei küllemet tekintve, s mivel nem ugorják meg a lécet ezek a férfiak, de lelkületre rendben vannak, ha kapnak esélyt, rögtön élni akarnak vele, nem akarják elbaxni.
2019. aug. 13. 21:38
 4/22 anonim ***** válasza:
40%

Mert sajnos már a szeretet is adás-vétel tárgya, és sokaknak nincs semmijük, amivel ellentételezni tudnának.

Most őszinte leszek! Én házas vagyok, de talán még nem is kaptam egy dicsérő szót sem. Sem érintést, sem gesztust. Semmit.

2019. aug. 13. 21:42
 5/22 anonim ***** válasza:
81%
Mert világunkban jelenleg a gonoszság az uralkodó nézet. Minél gonoszabb vagy annál "sikeresebb" lehetsz, ha elég jól kihasznáod. És ez szomorú.
2019. aug. 13. 21:44
 6/22 anonim ***** válasza:
88%
Alkalmatlan szülők gyermekei. Az ilyen ijesztő szeretethiány leginkább a szülői figyelem és szeretgetés hiányából ered. Én mondjuk nő vagyok de majdnem 3 évbe telt ebből a "megfojtod a másikat a szereteteddel" típusú viselkedésmintából kitörni. Ismerek még pár ilyen embert, mindenkinél a gyerekkori elhanyagoltság az okozó.
2019. aug. 13. 21:45
 7/22 anonim ***** válasza:
15%
Mert elnyomják magukban a fájdalmakat. Ha kimutatják az úgymond nem elég "ferfias" A nők sokkal inkább kimondják, tőlük sokkal jobban el is fogadja a társadalom. Ha egy nő ki meri mutatni a gyengeségeit az sok férfiban a védelmező osztont indítja be. Ha viszont egy fiú mutatja ki az érzéseit akkor azt rinyagepnek fogják tartani. Pedig nincs karosabb dolog annál,mint amikor elnyomja valaki a dolgokat magában, az egész idegrendszert tönkreteszi. Nem véletlen, hogy az öngyilkosok több mint 70%a férfi.
2019. aug. 13. 21:48
 8/22 anonim ***** válasza:
89%
Nőkből is rengeteg érzelmi sérült van... a legtöbb ember kapcsolatfüggő és érzelmileg instabil, éretlen.
2019. aug. 13. 21:49
 9/22 anonim ***** válasza:
4%
6: És ezt miért kell megváltoztatni. Én inkább a rideg jégkirálynők miatt szenvedek, és jó lenne már végre valaki aki kicsit "megfojt a szeretetével". Akinek ha azt mondom "annyira hiányoztál", nem annyit válaszolna, hogy "ugyanmá'". Minek megölni az érzelmet, meg úgy egyáltalán az érzelmi intelligenciát az emberekben? Mindenki macsó meg jégkirálynő. Mire jó ez?
2019. aug. 13. 21:57
 10/22 anonim ***** válasza:
18%

#6. Ahogy ennek ellenkezője is. A kérdezővel sem stimmel valami, hogy megrémíti az, hogy szerelmesek belé. Félni az ismeretlentől szoktunk.

33/f

2019. aug. 13. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!