Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel másabb egy szeretethiány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel másabb egy szeretethiányos fiú/férfi? 23N

Figyelt kérdés

Olyan fiúval alakulgat a dolog, aki igencsak szeretethiányos, önbizalomhiányos és értékelési zavaros is. Teljesen padlón van.

Az igazat megvallva félek, nehogy csak azért húzzon hozzám, mert én más vagyok, mert én értékelem.

Persze a vonzalom adott, már rég, de elégé kötődős. Tartok tőle, hogy az exe még valamilyen szinten fontos neki...Sokáig voltak együtt.

Tanácsok?

2015. aug. 3. 16:57
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

Nem tudom, hogy téged milyennel hozott össze a sors, de velük is meglehet elég rendesen járni.

Én csak a saját pldámat tudom felhozni. Búfelejtőnek, lelki szemetesládának tökéletes voltam. Majd mikor már felerősödött lépett is tovább. Ezzel nem azt szeretném neked mondani, hogy az összes szeretethiányos fiú ilyen, csak azt szeretném, ha résen lennél!

2015. aug. 3. 17:05
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Semmivel, ő is ugyanolyan ember, mint te vagy akárki más.
2015. aug. 3. 17:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Hm,nem lesz hosszú kapcsolat előre megjósilom
2015. aug. 3. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem elég rossz tapasztalataim vannak sajnos az ilyen fiúkkal. Nem azért vannak veled, aki vagy, hanem azért, mert tőled támogatást és törődést kapnak. Sokan kapcsolatfüggők is, tehát ha neked már esetleg nem jó a dolog, nem engednek el, bekattannak, fenyegetnek, érzelmileg zsarolnak (labilisek tudnak lenni nagyon). Valamint sokszor előfordul, hogy ki akarnak sajátítani, mert ők magányosak, rajtad kívül nincs életük, hobbijuk, barátaik, céljaik az életben, és azt várják, hogy nonstop csak velük foglalkozz. Ja és az önbizalomhiány hatására betegesen féltékennyé válhatnak, mivel minden férfit önmaguknál jobbnak tartanak és azt hiszik, te majd lelépsz mellőlük, mert ők szarabbak.

Nem akarok általánosítani, igyekeztem úgy fogalmazni, hogy ez ne tűnjön ilyennek, természetesen nem csak szeretethiányos és önértékelési zavaros emberek viselkedhetnek így és közülük se mindenki, de én elég sok ilyet láttam a környezetemben.

2015. aug. 3. 17:36
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Nyilván senki sem lesz örökké szeretethiányos, az emberek változnak. Próbáld meg vele én azt mondom.
2015. aug. 3. 17:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Energia vámpírok. Ilyen emberre nem lehet párkapcsolatot alapozni. Bocsi.
2015. aug. 3. 18:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha csak padlón van az exe miatt, akkor még működhet. Ha ilyen a személyisége, akkor nem fog változni, meg fog fojtani. De vannak olyan emberek, akik immunisak az energiavámpírokra és valahogy boldogok tudnak lenni velük. Szóval egy próbát akár meg is érhet. De ha általában lehúznak az ilyen emberek, akkor hagyd.
2015. aug. 4. 03:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom az emberek többsége nem tudja mit jelent a szeretethiány.

Én is az vagyok.

Konkrétan azt jelenti, hogy érzelmileg sok van benne, de nincs kivel megosztani.

Amennyiben tényleg szeretethiányos, úgy az egyik legjobb dolog lehet az életedben. Mindent meg fog tenni érted, mert tiszteled, becsülöd, szereted.

Nem fog megcsalni, és mindig kitart melletted.

Amivel összekeverik: Lelki defektes, önsajnáltató embertípus. Ezek vígaszt keresnek, nem társat. Olyat, aki megvígasztalja őket és folyamatosan jobb kedvre deríti őket. A szeretethiányos az pont hogy téged akar majd boldoggá tenni, h érezd, ő milyen boldog melletted.

2015. aug. 6. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!