Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló, fiatal anyaként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló, fiatal anyaként van esélyem mostanában párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Nem apát szeretnék, hanem egy normális párt.
2019. aug. 12. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
0%

A szövegedben sokszor elhangzik a logika szó, ha már ennyit beszélsz róla, használhatnád is. :-)

Első kérdésem ha itt minden olyan pocsék a valóságban pedig remek, miért tobzódsz itt állandóan?

Második arra, hogy több ember is válaszol itt:

"Sokszor de. Sőt, pár ember százaléka és fogalmazása elég jellegzetes. DE, tegyük fel, nem ugyanazok az emberek válaszolnak... "

Rajtam kívül akad még itt 79% bőven és az egyikkel annyira hasonlóan gondolkodunk egy témában hogy egy vita kapcsán zavart okozott, hogy kettőnk válaszait összekeverték, mi viszont más oldalról közelítettük meg a témát.

"Ezek szerint bizonyos témákra az egyik banda ugrik, a másikra a másik? Ez azért elég irreálisnak tűnik. Mindenki csak 1-1 kérdésnél, pont az 1-1 féle véleményét fejtegeti? Senki sincs, aki több kérdésre is válaszolna?"

Ki ebben érdekelt, ki abban. Én amikor leírtam a mamahoteles kérdésnél, hogy engem nem zavar, ha egy férfi otthon lakik, hazugnak neveztek. (wtf?) Tehát az itteni NŐKET zavarja, aki mást mond, az hazudik. Nyilván sok nőt zavar, de nem mindet. Akkor is hazug voltam amikor nem érdekelt a férfiak magassága. De ha az ellenkező véleményeket nem veszitek komolyan....

Ami pedig téged illet, nem azért vagy antipatikus, mert férfi vagy, vannak itt normális férfiak szép számmal.

"Most mondanám, hogy egy bizonyos jellegű lazább kapcsolatban benne lennék egy gyerekes nővel, közös programokkal, hat tudna valami nagy pluszt nyújtani. De erre eleve kevés nő képes."

Tehát te olyan lenyűgöző vagy, akihez valami plusz kell, dehát a nők többsége nem képes nyújtani semmi pluszt. Véletlenül sem nézed le a nőket, igaz :-) És amikor felmerül, hogy őkegyelmességének vajon miért is járna valami hatalmas extra szolgáltatás....

"Tudok pluszt nyújtani? Szerintem az elég plusz, hogy az összes exem még most is simán eltudom vinni a pasijuktól és mellettük még egy csomó lányt, akivel kavartam."

Tehát össze-vissza kefélsz, nőt megtartani nem tudsz, és arra vagy büszke hogy egy dugásért bárki visszamenne hozzád...szerinted. Mert bár azt írod, hogy "simán el tudom vinni" kijelentő módban, utána már mosakszol, hogy az nem is úgy van, csak tudnád. Gondolom, a nagy logikád miatt nem volt szükséged megtanulni normálisan fogalmazni.

"Elég sokszínű a személyiségem, van egy sajátos kis világom, ami nem túl gyakori. És akiknek az bejön, azoknak nagyon. Plusz sportolok, építem a karrierem és a szokásos alap dolgok."

Ezek mind megvannak nálam is, és? Ettől neked jár a plusz? Ugyan, menj már.

2019. aug. 13. 12:47
 72/80 anonim ***** válasza:
67%

"Első kérdésem ha itt minden olyan pocsék a valóságban pedig remek, miért tobzódsz itt állandóan?"

Ha már annyira tetszett a szó, képes vagy leírni, hogy ebben a kérdésedben mégis hol maradt a logika? :D Ha valaki itt van az oldalon, akkor annak az élete csak pocsék lehet? Szóval az életed pocsék?

Amúgy tanulás mellé szoktam offolni az agyam az oldallal. A horrorfilmekben is minden pocsék, mégis nézi őket az ember... Simán csak szórakoztató az itteni szint.

"Rajtam kívül akad még itt 79% bőven és az egyikkel annyira hasonlóan gondolkodunk egy témában hogy egy vita kapcsán zavart okozott, hogy kettőnk válaszait összekeverték, mi viszont más oldalról közelítettük meg a témát."

Persze, van ilyen. De vannak bizonyos jellegzetes dolgok. Pl. a nyíg szó nem létezik, egy bizonyos illető viszont mindig írogatja.

"Ki ebben érdekelt, ki abban."

Ezzel nincs semmi gond. Azzal már igen, hogy azonos témákban, a kérdés megfogalmazásától vagy a válaszoktól függ, hogy hirtelen az érdekeltek melyik oldalra állnak.

"Akkor is hazug voltam amikor nem érdekelt a férfiak magassága. De ha az ellenkező véleményeket nem veszitek komolyan...."

Vannak olyan nők, akiket nem érdekel. De, amikor simán megkérdezték, hogy kit érdekel, teljesen más arányok jöttek a válaszokban, mintha erre vagy arra színezték volna a kérdést. Ez azért fura.

"Ami pedig téged illet, nem azért vagy antipatikus, mert férfi vagy, vannak itt normális férfiak szép számmal."

Itt minden férfi azonnal antipatikus, ha nem isteníti a nőket.

"Tehát te olyan lenyűgöző vagy, akihez valami plusz kell, dehát a nők többsége nem képes nyújtani semmi pluszt. Véletlenül sem nézed le a nőket, igaz :-) És amikor felmerül, hogy őkegyelmességének vajon miért is járna valami hatalmas extra szolgáltatás...."

Szóval, csak akkor lehet elvárásom, ha lenyűgöző vagyok? Ismét egy zseniális terepre tévedtünk, ahol ismét össze-vissza jönnek a válaszok... Szidják itt a férfiakat azért is, ha elvárásaik vannak, meg azért is, ha beérik egy lyukkal. Most épp én az egyikért kapok ki... Ha a másik dolgot írtam volna, akkor a másikért kapnék ki. Na, ezért menekül innét elég hamar el minden férfi. :D

És nem, nem nézem le a nőket. Attól, hogy az átlag embert átlagosnak tartom (férfiakat és nőket egyaránt), nem nézek le valakit a neme miatt.

"Tehát össze-vissza kefélsz, nőt megtartani nem tudsz, és arra vagy büszke hogy egy dugásért bárki visszamenne hozzád...szerinted. Mert bár azt írod, hogy "simán el tudom vinni" kijelentő módban, utána már mosakszol, hogy az nem is úgy van, csak tudnád. Gondolom, a nagy logikád miatt nem volt szükséged megtanulni normálisan fogalmazni."

Igazából ez a szövegrész volt a leggázabb.

1, Hol írtam, hogy össze-vissza kefélek? Másold már be, kérlek. Ha annyira képben vagy azzal, hogy össze-vissza kefélek, elmesélnéd, hogy mikor és kivel keféltem utoljára? Vagy elmondanád az utóbbi 5 lány nevét? Csak, hogy legalább minimálisan ne legyél nevetséges... :D

2, Nem tudok nőt megtartani? A nem akarok és a nem tudok között ismered a különbséget? Ja, hát igen. Ilyenkor látszik meg a logika hiánya, amikor nekiálltok vagdalkozni...

3, Hol írtam, hogy csak egy dugásért jönnének vissza? Sehol. Ismét csak egy olyan dolog, amit a saját frusztrációt és fegyvertelenséged miatt adnál a számba...

4, Sehol nem mosakodtam és nem szerintemről van a szó. Kijelentést is tettek már többen és ajánlatot is. Látod... Csak minimálisan kéne gondolkodnod és nem találnál lehetetlennek valamit, mert neked épp nem tetszik.

5, Attól, hogy a szövegértelmezéssel problémáid vannak, még tudok fogalmazni. (Az csak mellékes, hogy van blogom, írtam már portálokra, kértek már fel pártok tagnak.)

Szerinted, ha 2 mondatod ennyire szétszedhető, akkor mégis miről beszélünk? :)

2019. aug. 13. 13:07
 73/80 anonim ***** válasza:
7%

"Ha valaki itt van az oldalon, akkor annak az élete csak pocsék lehet? Szóval az életed pocsék?" Látom, nem érted,amit mondtam. Igen, most én is itt vagyok. De nem panaszkodom itt mindenre. Aki itt lóg egyfolytában és megállás nélkül panaszkodik, az minimum mazochista. Ha nem tudod ezeket a dolgokat elengedni (már pedig látszik, hogy nem tudod, nem okozol magadnak vidám perceket az ittléttel.)Az én életem remek, köszi szépen. Majd ha idegesíteni fog az oldal, nem jövök többet, van annyi eszem.

Én ugyan nem használom, de a nyíg szó létezik az élőbeszédben, ezt bárki tudja, aki gyerekek, fiatalok közt dolgozik és naponta ötvenszer hallja :-)

"Ezzel nincs semmi gond. Azzal már igen, hogy azonos témákban, a kérdés megfogalmazásától vagy a válaszoktól függ, hogy hirtelen az érdekeltek melyik oldalra állnak."

Ez a te feltételezésed, zéró bizonyítékkal. Valamint kihagyod az egyedi eseteket is. Pl nem az kapja az oltásokat a szűz fiúk közül,aki leírja, hogy sikertelen a lányoknál,de nem tudja, mi ennek az oka, hanem az, aki azon rinyál, hogy milyen gonoszak a nők mert nem kap puncit. Óriási különbség van néha kérdés és kérdés, illetve kérdező és kérdező között is.

"Szóval, csak akkor lehet elvárásom, ha lenyűgöző vagyok? Ismét egy zseniális terepre tévedtünk, ahol ismét össze-vissza jönnek a válaszok... "

Ha felteszel egy kérdést, arra össze-vissza fognak jönni mindenféle válaszok. Ez az oldal lényege. De most egy emberrel beszélgetsz, tőlem mi jött össze-vissza? Amúgy nem, mindenkinek lehet elvárása, a gond itt sem az elvárással, hanem a pökhendi megfogalmazással van (nem csoda, ha pártok ácsingóznak a csodás blogozási képességeid után, a stílus már eleve megvan.)

Tehát, vannak normális elvárások (külső-belső) és van az, amikor oké, megdugnál egy anyukát, de csak ha valami nagy-nagy pluszt tud nyújtani, amit a nők többsége nem képes. És megsértődsz, ha az ember felveti hogy egy ilyen alaknak mint te vagy, miért akarna valami nagy-nagy pluszt nyújtani. És rögtön azzal takarózol, hogy akkor csak a tökéletes embereknek lehetnek elvárásai...kiforgatod és nem szétszeded a szavaimat.

"Szidják itt a férfiakat azért is, ha elvárásaik vannak, meg azért is, ha beérik egy lyukkal. Most épp én az egyikért kapok ki... Ha a másik dolgot írtam volna, akkor a másikért kapnék ki. Na, ezért menekül innét elég hamar el minden férfi. :D"

Hát ha nincs annyi esze, hogy felmérje, hogy más a helyzet amikor egy dagadék azért sír mert nem jár neki topmodell meg amikor egy férfi egészséges elvárásokat támaszt (ne legyen csóró a nő, legyen sportos mert én is az vagyok stb) akkor meneküljön is nyugodtan. Az árnyaltabb dolgokat már ne érted meg, igaz?(Amúgy én mindig azt szoktam mondani, hogy mindenkinek annyi és olyan elvárása van ami jól esik, de utána nem ér nyavalyogni ha egyedül marad. Ezt le is szoktam írni és nem szokott sikeres lenni.)

Van egy rakat exed és egy csomó lány akivel kavartál (ez felénk laza kapcsolatot jelent, mea culpa ha félre értettelek és csak teáztatok együtt) Ha egy nő írja ezt le, akkor már ribinek számít. Te pedig felháborodsz azon hogy hol írtad, hogy össze vissza kefélsz. Mondjuk itt? Vagy a csomó lánnyal csak annyira kavartál, hogy kézen fogva sétáltatok?

" Ja, hát igen. Ilyenkor látszik meg a logika hiánya, amikor nekiálltok vagdalkozni..." Nem. A logika hiánya ott látszik meg, hogy egymásnak ellentmondó dolgokat állítasz és nem vagy képes a valóság árnyaltságát észlelni. Ez csak sima feltételezés volt hogy ha már egy csomó nővel kavartál, meg exeid vannak akkor nem igazán tudtál egyet sem megtartani. Persze, lehet, hogy nem is akartál. Végül is aki nem tud, azt is azzal takarózik, hogy nem akar, és aki valóban nem akar, az is ezt állítja. De ha neked nem is kell komoly kapcsolat és csak kavargatsz, miért sértődsz meg ha én ezt kissé vulgárisabban fogalmazom meg? Mert ha csak azért nem kellettek, mert nem voltak kapcsolatra megfelelőek, akkor meg az emberismereteddel van baj.

,"Hol írtam, hogy csak egy dugásért jönnének vissza"

Bocsi, tényleg sehol nem írtad, csak elég nehéz belegondolni, hogy a fellengzős stílusod hiányzik nekik...meg az az érzés, hogy nem voltak elég jók neked komoly kapcsolatra. De hát vannak mazochista nők.

" Csak minimálisan kéne gondolkodnod és nem találnál lehetetlennek valamit, mert neked épp nem tetszik."

Ez rád is vonatkozik.

Szerintem ne offoljuk tovább a témát, mert unalmas és fárasztó is azt bizonygatni, hogy nem tudod az összes gyikes női válaszolót kollektíven felelőssé tenni azért mert több ember többféleképpen válaszol, kihagyva azt az apróságot, hogy nem mindenki ül itt minden nap. Az meg, hogy milyen vagy, senkit nem érdekel igazából (akit igen az majd megkeres privátban) és a kérdező számára lényegtelen is.

Bocsi a sok offért, kérdező!

2019. aug. 13. 13:45
 74/80 A kérdező kommentje:

Hú. Én ennyire azért nem merültem ebbe bele. Bocsi!

Végig olvasni sem tudtam, ne haragudj..

2019. aug. 13. 13:56
 75/80 A kérdező kommentje:

Semmi baj egyébként az off-okkal! Csak értelmetlen szerintem.

Privatot nem kérek, itt nem szeretnék ismerkedni. Köszönöm! :)

2019. aug. 13. 14:05
 76/80 anonim ***** válasza:
23%

“Privatot nem kérek, itt nem szeretnék ismerkedni”

Ez lehetne minden olyan nő jelmondata, aki bármilyen okból nem tartozik a l népszerű kategóriába.

Mikor nem állnak nála sorban a férfiak, de nem is tudnak, mert itt nem ismerkedik, ott sem, ilyen férfivel sem, de az amolyan is kizárt. 😀

2019. aug. 13. 14:56
 77/80 A kérdező kommentje:
Mielőtt megismertem a fiam apját, neten ismerkedtem és az lett belőle, hogy ketten erőszakoltak meg egymás után.. Tehat köszönöm szépen nem kérek netes ismerkedésből.
2019. aug. 13. 15:17
 78/80 A kérdező kommentje:
Imádom ezt, amikor vki kva okos és nem is tudja mivan a háttérben, de na majd ő megmondja... Hát ezt most nem sikerült megmondani..
2019. aug. 13. 15:18
 79/80 anonim ***** válasza:
17%
Ketten megerőszakoltak, de azért meg szerelhető s kapcsolatot akarsz. Nagyon nem viselt meg. Mesélj még
2019. aug. 13. 15:19
 80/80 A kérdező kommentje:

Úristen. Van neked szíved?

Persze, hogy attól még szeretnék kapcsolatot,de személyesen ismerkedés útján. Nem neten.

2019. aug. 14. 10:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!