Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló, fiatal anyaként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló, fiatal anyaként van esélyem mostanában párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Nem apát szeretnék, hanem egy normális párt.
2019. aug. 12. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
64%

59: kb pont ilyen pasit s legkönnyebb találni.

Rengeteg 35-45 közötti férfi elégedett az életével, nem akar komoly kapcsolatot, de egy laza, kötetlen, szórakozásra épülő fix barátságot igen.

A nő ismerőseim mind erre panaszkodnak, hogy a pasik elmennek szórakozni, beszélgetni, vacsorázni, szexelni velük heti pár alkalommal, de tovább lepni, nem akarnak

2019. aug. 13. 07:35
 62/80 A kérdező kommentje:

Igen, egyenlőre ennyit szeretnék. De attól tartok, hogy aztán majd bele szeretek az illetőbe és az elég rossz kimenetele járhatna végül. Mivel ugye emberek vagyunk ez is benne lenne a pakliban.

Majd szeretnék komoly kapcsolatot is.. De azt nme mostanában..

2019. aug. 13. 07:39
 63/80 anonim ***** válasza:
53%

Én pont hasonló kapcsolatot keresek! ;)

F.

2019. aug. 13. 07:46
 64/80 anonim ***** válasza:
30%
Ui: igen, azt elfelejtettem mondani, hogy itt a GYK-n az összes “kolléga” véletlen __pont__ ilyen nőt keres 😂
2019. aug. 13. 07:48
 65/80 anonim ***** válasza:
11%

A laza kötetlen kapcsolat OK, teljesen rendben van. Viszont arra számítanod kell,hogy az a pasi aki ilyen kapcsolatot keres igényt tart arra,hogy a szabadidőd nagy részét Vele töltsd. Esetleg olyan programokban ahová a gyerek nem fér bele, vagy nem Neki való.

Ha meg tudod oldani azt,hogy szabaddá teszed magad, van nagyszülő, az apuka, barátnő aki vigyáz a gyerekre,és elég időt tudsz szakítani a másikra, akkor nincs gond.

2019. aug. 13. 08:52
 66/80 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a kérdésre is válaszoljak, itt van az én példám. Anyám ötéves koromban házasodott újra, a nevelőapám vitt onnantól óvodába. Ő is is felvált az első feleségétől.
2019. aug. 13. 10:49
 67/80 anonim ***** válasza:
8%
Just gyk things: Ha egy pasi szűz, az gáz, mert nem kell egy nőnek sem. Ha egy pasi nem szűz és több nőnek is kell, az is gáz. Azért meredek ez az oldal... :D
2019. aug. 13. 11:25
 68/80 A kérdező kommentje:
Azt hiszem innentől csendes szemlélő leszek! :)
2019. aug. 13. 11:28
 69/80 anonim ***** válasza:
100%

"Just gyk things: Ha egy pasi szűz, az gáz, mert nem kell egy nőnek sem. Ha egy pasi nem szűz és több nőnek is kell, az is gáz. "

Talán azért van ez, mert 1. Nem ugyanazok az emberek mondanak mindenről véleményt.

Illetve 2. egy pasi nem azért kell vagy nem kell a nőknek mert szűz vagy nem az. Egyszer mindenki szűz volt. Az a gáz ha valaki harminc évesen is az, ÉS ezért mindenki más hibás, csak ő nem. Vagyis a hozzáállása gáz, nem a szüzessége. Az a válaszoló aki meg azt pluszként jelölte meg, hogy bármikor elcsábítja az exeit a pasijuk mellől, nyilván egy ilyen kiégett, hibás értékrenddel rendelkező figura. Neki is a beállítottságával van a baj, nem azzal, hogy esetleg jó az ágyban, az tényleg lehet plusz. De ez a hozzáállás nagyon gáz.

Intelligens férfitól ilyen blődséget még nem is hallottam.

Kérdező, nehéz lesz, mert könnyebben találnál nős pasit aki csalná az asszonyt veled, mint ilyen egyedülálló férfit. De ne add fel.

2019. aug. 13. 11:31
 70/80 anonim ***** válasza:
67%

"Nem ugyanazok az emberek mondanak mindenről véleményt."

Sokszor de. Sőt, pár ember százaléka és fogalmazása elég jellegzetes. DE, tegyük fel, nem ugyanazok az emberek válaszolnak... Ezek szerint bizonyos témákra az egyik banda ugrik, a másikra a másik? Ez azért elég irreálisnak tűnik. Mindenki csak 1-1 kérdésnél, pont az 1-1 féle véleményét fejtegeti? Senki sincs, aki több kérdésre is válaszolna?

Megnyugtatlak, huszonévesként még közel sem vagyok kiégett és az értékrendemben sincs hiba, mert számodra kényelmetlent írtam. Nem azt írtam, hogy el is szoktam őket csábítgatni, hanem leírtam, hogy mivel ennyire kellek nekik, valószínűleg nem vagyok olyan rossz parti... És ezzel kapcsolatban egyből jöttek az ehhez hasonló, teljesen logikátlan válaszok, hogy milyen gáz vagyok. Látod, lényegében akármilyen hozzáállással ír ide egy férfi, pár perc alatt ugrik rá pár nő, hogy ő nem jó, ő gáz, vele probléma van. Furcsa, hogy egyedül ezen az oldalon vagyok mindig rossz. A való életben vajon miért nem kapok hasonló szintű visszajelzéseket? Rejtély... Véletlenül sem arról van szó, hogy páran mindent problémásnak tartotok a férfiakkal kapcsolatban...

"Intelligens férfitól ilyen blődséget még nem is hallottam."

Ez pedig az egészben a legnagyobb vicc és logikai bukfenc. Ha leírom, hogy az exeim mit tennének, hogy viszonyulnak hozzám, akkor nem vagyok intelligens férfi? Azért szerencse, hogy az intelligenciát nem a logikus gondolkodásra képtelen gyk-s nők határozzák meg.

(Az egészben a legszomorúbb, hogy naponta elszidjátok a férfiakat ilyen-olyan indokkal, feljöttök ide és ugyanazokat a logikátlanságokat leírjátok, aztán megnyugodtok, hogy megmondtátok a tutit. A való életben hol vagytok? A való életben miért nem hallani ezeket nőktől? Miért van az, hogy amiket leírok, azzal egyetértenek velem a nők, akikkel találkoztam, kortól és társaságtól függetlenül? És miért nem esik le nektek, hogy mennyire logikátlan szövegeket írtok? Pár napja pont egy férfigyűlölő hozzászólás lett felpontozva az oldalon 100%-ra. Az illetőknek írtam egy hozzászólást, hogy a családtagjaikról is azt gondolják e, amit felpontoztak. Na, ott már nem jött válasz. Ennyit erről. Részemről megyek kiégni... :D)

2019. aug. 13. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!