Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló, fiatal anyaként van esélyem mostanában párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Nem apát szeretnék, hanem egy normális párt.2019. aug. 12. 22:32
2/80 A kérdező kommentje:
Igen. Jól, 90%-ban ugyanugy, mint szülés elott, kivéve a melleim..
2019. aug. 12. 22:34
3/80 anonim válasza:
Igen, nekem elég hamar lett új párom, neki is vannak gyerekei, úgyhogy nem volt probléma.
De most majd jönnek az utánfutós, elhazsnált, szétszült nős kommentek, amikben elmondanak majd mindennek, amiért egy alfával felcsináltattad magad, és most keresel egy balekot, aki eltartja a fattyút. A való életben a legtöbb gyerekes nőismerősöm talált magának normális párt.
4/80 A kérdező kommentje:
Röviden leírom :
Anyagilag teljesen rendben vagyok, ebben semmi szükségem segítségre.
Nem véletlen a gyerek, terveztük, csak 1 év után megsinylette a kapcsolatot a baba érkezése.
2019. aug. 12. 22:37
5/80 anonim válasza:
" A való életben a legtöbb gyerekes nőismerősöm talált magának normális párt."
Ja, a bétákat. :D
6/80 anonim válasza:
Jó helyen kérded. :) Ha felébrednek az agyhalottak le leszel itt mindenek hordva, mint ha szifiliszes lennél kb. Ne vedd nagyon magadra.
7/80 A kérdező kommentje:
Szuper..
2019. aug. 12. 22:41
8/80 anonim válasza:
Van, csak erősen lejjebb kell adni az igényeidben, mint egyébként gyerek nélkül kellene.
9/80 anonim válasza:
Miért, egy elvált, gyerekes férfi az béta? Tehát mikor a férjem felcsinálta az exét, akkor még alfa volt, de mikor elváltak, akkor már béta lett? Pedig ugyanaz az ember, ugyanazzal a külsővel, intelligenciával, végzettséggel, személyiséggel. Illetve az az alfa, aki engem gyerekes nőt felcsinált, ő az új kapcsolatában már béta? Légyszi magyarázzátok el!
10/80 anonim válasza:
El ne hidd, hogy lejjebb kell adnod. Én sem adtam lejjebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!