Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló, fiatal anyaként van esélyem mostanában párkapcsolatra?
"Az Leesett, h nehezebb lesz de én inkább esélytelenek érzem. Ezért a kérdésem."
A szűz srácok is ezt érzik. Aztán vagy összejön, vagy nem. Most mondanám, hogy egy bizonyos jellegű lazább kapcsolatban benne lennék egy gyerekes nővel, közös programokkal, hat tudna valami nagy pluszt nyújtani. De erre eleve kevés nő képes. És ha egy nő tudja gyerek nélkül ezt nyújtani, miért téged választanának? Nem rosszindulatból kérdezem, ez komolyan érdekel.
"Nem érzem, hogy lejjebb kéne adnom, nem fogom soha. Nem érdemlek kevesebbet, mert van gyerekem"
Ó, dehogynem. Nem jár mindenkinek Brad Pitt vagy Angeline Jolie.
Nem írtam, hogy többet érdemlek.. Vagy írtam? 1000%,hogy nem. Mivel nem gondolom igy!! Unatkozol, hogy kiforgattad a szavaim? :)
Bocsi.. A szűz fiúk hogy jönnek folyamatosan ide!?
37#
Nem mondom, h senkinek sem kellek. Nemrég óta próbálkozom a dologgal..
Nem hiszem, hogy azért mert anya vagyok értéktelen, semmire kellő szr alak vagyok, aki legyen csak anya, de nő ne, mert az neki már nem jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!