Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló, fiatal anyaként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló, fiatal anyaként van esélyem mostanában párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Nem apát szeretnék, hanem egy normális párt.
2019. aug. 12. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
66%
#28 Semmi. Egy kis részük nyíg, lehet látni akár itt Gyakorin is néha, másik részük meg elvan csendben a videojátékokkal, vagy bármi mással.
2019. aug. 12. 23:22
 32/80 A kérdező kommentje:
Az Leesett, h nehezebb lesz de én inkább esélytelenek érzem. Ezért a kérdésem.
2019. aug. 12. 23:25
 33/80 anonim ***** válasza:
32%
Esély az ötös lottóra is van. Kérdés, hogy mennyi.
2019. aug. 12. 23:26
 34/80 A kérdező kommentje:
Nem érzem, hogy lejjebb kéne adnom, nem fogom soha. Nem érdemlek kevesebbet, mert van gyerekem
2019. aug. 12. 23:27
 35/80 anonim ***** válasza:
60%
De többet sem érdemelsz, mert annyi szenvedés után jár a herceg. Nem, nem jár. F, 40
2019. aug. 12. 23:30
 36/80 anonim ***** válasza:
38%

"Az Leesett, h nehezebb lesz de én inkább esélytelenek érzem. Ezért a kérdésem."

A szűz srácok is ezt érzik. Aztán vagy összejön, vagy nem. Most mondanám, hogy egy bizonyos jellegű lazább kapcsolatban benne lennék egy gyerekes nővel, közös programokkal, hat tudna valami nagy pluszt nyújtani. De erre eleve kevés nő képes. És ha egy nő tudja gyerek nélkül ezt nyújtani, miért téged választanának? Nem rosszindulatból kérdezem, ez komolyan érdekel.

"Nem érzem, hogy lejjebb kéne adnom, nem fogom soha. Nem érdemlek kevesebbet, mert van gyerekem"

Ó, dehogynem. Nem jár mindenkinek Brad Pitt vagy Angeline Jolie.

37/80 Lazy Lover ***** válasza:
34%
Azért a fagyi vissza nyal ilyenkor tapasztalják meg a nők milyen ha senkinek nem kellenek mint az átlag pasik
 38/80 A kérdező kommentje:

Nem írtam, hogy többet érdemlek.. Vagy írtam? 1000%,hogy nem. Mivel nem gondolom igy!! Unatkozol, hogy kiforgattad a szavaim? :)

Bocsi.. A szűz fiúk hogy jönnek folyamatosan ide!?

2019. aug. 12. 23:37
 39/80 A kérdező kommentje:

37#

Nem mondom, h senkinek sem kellek. Nemrég óta próbálkozom a dologgal..

Nem hiszem, hogy azért mert anya vagyok értéktelen, semmire kellő szr alak vagyok, aki legyen csak anya, de nő ne, mert az neki már nem jár.

2019. aug. 12. 23:39
 40/80 Lazy Lover ***** válasza:
39%
Ugy jönnek ide hogy ők nem kellenek a nőknek te meg a pasiknak nem kellesz
2019. aug. 12. 23:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!