Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló, fiatal anyaként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló, fiatal anyaként van esélyem mostanában párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Nem apát szeretnék, hanem egy normális párt.
2019. aug. 12. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 A kérdező kommentje:

15# meglepve olvasom milyen stílussal írsz nekem.

Hol írtam én olyat, hogy nem szeretnék lejjebb adni? Pont, hogy azt kérdezem, lehet e még esélyem normális kapcsolatra

Hú, de nagy bűn társra, szeretetre és szexre vágyni. Ember vagyok jesszusom.

2019. aug. 12. 23:11
 22/80 Lazy Lover ***** válasza:
65%
Van de nem sok férfinek kell gyerekes nő
 23/80 anonim ***** válasza:
74%
Szép felsorolása a gyerekkel járó problémáknak, de azért valjuk be, a nők sosem voltak a racionalitás mintapéldányai amikor cselekvésről van szó... :D
 24/80 A kérdező kommentje:
Nekem nem is kéne sok pasi.. Csak egy :)
2019. aug. 12. 23:12
 25/80 anonim ***** válasza:
77%
23-as válasz 20-asra ment.
2019. aug. 12. 23:12
 26/80 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki a kérdést, h egymást szidja a két nem,hanem mert képtelen vagyok párt találni anyaként. Nem lenne baj az sem, ha nem komoly kapcsolat.. De undoritonak találnám azt, h csak szexre találják néha egy-egy pasit.
2019. aug. 12. 23:13
 27/80 anonim ***** válasza:
66%

Ezt a "top pasi" szöveget sem értem... Ilyen f aszságokat tutira azok hordanak össze, akik családot még csak messziről láttak... Ha én valakivel együtt vagyok, nekem Ő a top pasi. Attól lesz top pasi, hogy megvan a kölcsönös érzelem. :D Akivel ez nincs meg, az nekem mitől lenne top? :'D

Mondom mindezt úgy, hogy boldog házasságban élek.

2019. aug. 12. 23:14
 28/80 anonim ***** válasza:
13%
Én meg azon csodálkozom, hogy az összes gyerekes férfinek jut gyerektelen nő. Pedig minden elvált nőhöz tartozik egy elvált férfi. De az itteni felállás mindig az, hogy kinek kellene más gyereke. És ha a gyerekes pasik elhappolják a gyerektelen nőket, akkor is ott marad egy csomó gyerektelen pasi nő nélkül. Velük mi lesz?
2019. aug. 12. 23:14
 29/80 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy nem lenne gondom egyedülálló apukaval sem.. Tehat nem értem mi a gond. De mindneki mas persze.
2019. aug. 12. 23:16
 30/80 anonim ***** válasza:
100%

"Hú, de nagy bűn társra, szeretetre és szexre vágyni. Ember vagyok jesszusom."

Nem bűn, csak nem mindenki ugyanolyan kelendő. Az oldalon írogató szűz srácok is erre vágynak és nézd meg, hogy mit kapnak... Egyrészt, nem jön össze nekik a barátnő, másrészt egy csomó nő elszidja őket. Hát, a gyerekkel ha nem is ennyire, de hátrányba kerültél, mint ők.

"Nem azért írtam ki a kérdést, h egymást szidja a két nem,hanem mert képtelen vagyok párt találni anyaként."

Igazából ezzel meg is válaszoltad a saját kérdésed. Látod, nehezebb. Hiába próbálják itt páran a saját egójukat fényezni és téged áltatni, de a saját bőrödön tapasztalod, hogy nehezebb lett a társkeresés.

"Nem lenne baj az sem, ha nem komoly kapcsolat.. De undoritonak találnám azt, h csak szexre találják néha egy-egy pasit."

Hát, ha ez is elég, akkor azért bőven válogathatsz. Ebbe elég sok férfi belemenne, csak nem tudnál a nyakukra nőni.

#27: Naponta lúzereznek a férfiak egy részére. Ott miért nem látni ilyen női kirohanásokat? :D

2019. aug. 12. 23:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!