Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tarskerin olyan sracok akiknek csak az kell, àtmennek figyelmesbe, attol még tipliznem kéne nem?
Probalok ismerkedni.
Ugy vettem eszre nem sok a különbseg azok között a sracok között akik kapasbol azzal inditanak mit szeretek az àgyban es azok között akikkel normalisan mehet ismerkedni, udvariasak kedvesek.
Az alkalmira futo sracok javareszt atvaltoznak kedves udvariasba, udvarolni kezdenek vacsorara is hivnak kesöbb mar nem a szex temaval jönnek(köszi az itteni tanacsot aumzt alkalmazom), hanem figyelmesek, olyanokat is mondanak hogy komolyabb sincs ellenükre ha ugy adodna. Es nem szeretnék ha velük randizok akkor közben massal is.
Szoval a taplok is tudnak ferfikent viselkedni.
A masik viszont akik ha nem is jatszottàk el a bizalmam es nem ugy inditottak mihez lenne kedvem az àgyban, hanem kedvesen ismerkedik, azoktol nem egyszer megesik hogy vmiert huzzàk halogatjàk a talàlkozot, mintha nem is akarnà, pedig tenylef jol elvagyunk chat alatt.
Szoval kezdem ugy érezni zsàkutcàkban vagyok csak. Egyikböl sem lenne normalis kapcsolat. Aki alkalmival inditott abbol azert mert alkalmikra fut alapbol, aki meg nem az meg mintha fàbol lennr nem erölteti a talàlkozot, elvan chaten is heteket honapokat.
Hogyan tud egy sracban komolyabb kialakulni netröl?
A leírtak alapján nekem az a benyomásom, hogy attól idegenkedsz, ha egy férfi az ismerkedés során felhozza a szex témáját és ettől már felszínesnek tekinted őket? Jól értem? Vagy eleve közlik, hogy ők csak szexkapcsolatot keresnek? Ha az utóbbi, akkor ott és akkor szépen el kell köszönni (már ha te nem szexkapcsolatot keresel), és akkor nem lesz ilyen problémád.
Ha viszont a témák között előjön a szex IS, az szerintem teljesen normális és nem jelenti azt, hogy a férfi csak arra hajt. Egy felnőtt párkapcsolat fontos alappillére az azonos szexkultúra. Ez persze nem azt jelenti, hogy részletesen ki kell tárgyalni, hogy ki mit szeret az ágyban, de azért igenis lehet érinteni a témát, hogy kiderüljön, van-e közünk egymáshoz ezen a téren, vagy nincs. Nekem több ismerkedésem rekedt meg azért, mert kiderült (szerencsére még idejében), hogy teljesen eltérő a szexuális kultúránk. Te örülnél annak, ha mondjuk az 5. randi után derülne ki, hogy a pasi BDSM-kedvelő, miközben tőled ez a téma fényévekre van? Vagy kvázi aszexuális, heti egy gyors menettel jól elvan, azt oszd be magadnak... nekem ilyen ismerkedéseim IS voltak, és tudtam azt mondani, hogy köszi, de nem egymást keressük. És örültem, hogy kiderült, mielőtt még túl sok energiát fektettem volna a dologba.
Azt, hogy ki hajt csak szexre, ki lehet szűrni viszonylag könnyen. Két eset van, vagy megmondja egyenesen (sokan megteszik), vagy pedig érzékeled, hogy nem fektet túl sok energiát az ismerkedésbe, nem kíváncsi rád, a személyiségedre, lefut pár tiszteletkört (rendszertelenül, amikor Ő ráér!). Lehet, hogy többször is kommunikáltok, de olyankor feldob egy randi lehetőséget (esti program, alkoholfogyasztással, az otthonához közeli helyen). Ha nem csapsz le a randira, akkor gyorsan le is zárja a beszélgetést, és visszatér pár nappal később, ugyanezzel az opcióval.
Összességében pár tanács:
-Ha valaki olyasmit kínál, amiről te biztosan nem tudod, hogy neked nem pálya, akkor köszönj el és ezt tartsd következetesen. (Szeretői kapcsolat, alkalmi szex, "dugunk?" indítás.)
-Ha valakivel két hét alatt nem jön össze találkozó úgy, hogy egyébként lenne rá lehetőség, akkor hagyd a csudába, zárd le. Vonatkozik ez arra is, ha valamilyen kifogással lefújja az utolsó pillanatban a megbeszélt randit. Én egy időben elkövettem azt a hibát, hogy ilyenkor akartam adni újabb lehetőséget, de totál feleslegesnek bizonyult.
-Ha valakivel jól alakul a beszélgetés, akkor minél előbb találkozz vele! Ne várd, hogy neten keresztül alakuljon ki valami "komolyabb", mert ez lehetetlen. Akkor jól agyonidealizáljátok egymást és mire találkozóra kerül a sor, olyan elvárásokkal érkeztek, amiknek lehetetlen megfelelni. Szóval megvan az összhang - gyors "pofavizit". Akkor és csak akkor lehet eldönteni, hogy van-e értelme folytatni az ismerkedést, vagy sem. Nem kell összejönni az első randin, csak legyen egy személyes benyomásotok egymásról. Utána már lehet folytatni tovább ugyanonnan, ahol félbehagytátok az ismerkedést, csak akkor már tudod is, hogy KIVEL beszélgetsz. (Nem, egy kép nem adja vissza az ember személyes kisugárzását, abból nem fogod tudni, hogy hogyan hat rád élőben.)
-Ne ódzkodj a szexualitás témájától az ismerkedés során. Az életünk része, fontos dolog, nem tabu. LEHET, sőt kell is róla beszélni. Nem kell átmenni szexcsetelésbe, nem ez a cél, de pár alap dolgot érdemes tisztázni.
És ami a legfontosabb: a net csak EGY lehetőség. Ismerkedj élőben is. Járj társaságba, emberek közé, barátkozz, ismerj meg új embereket - nem feltétlenül párkapcsolat alakítása céljából.
N
Köszi a tanàcsot.
Csak gyözzem èszben tartani mit hogy.:)
Szoval aki ugy kezdte hogy a szextémàval es folyamat talàlkozni akar es mondta is hogy nöi-ffi barâtsàgban nem hisz, szoval ö nem is fog igy soha hozzààllni, viszont vacsoràra is invitàl meg nem zàrkozik el a komoly kapcs esèlyétöl, szoval hagyjam, megbizhatatlan az ilyen? Mint ffi nyomul es nem mint ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!