Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha társkerin azt írja magáról a srác, hogy 20-50 év közti hölgyekkel ismerkedik, akkor ő nem komoly?
Figyelt kérdés
nem tudom mire gondoljak. ő 33 éves
alkalmikat kereshet?
nekem azt mondja nem, viszont nem úgy tűnik.
2012. aug. 30. 18:29
1/8 anonim válasza:
Jah alkalmikat keres és neki tökmindegy csak lyuk legyen rajta.
2/8 TOMAtm válasza:
hát sztem el vagy tévedve,aki 20-25 között keresgél az normális kapcsit akar.ha több akkor az már gyerekkel van vagy túl egy két komoly kapcsolaton-házasságon-váláson.ha meg fiatalabb akkor meg még iskolás,éretlen - akkor akarna egyéjszakásat.
3/8 A kérdező kommentje:
20-50 van kiírva..
2012. aug. 30. 18:40
4/8 anonim válasza:
Hát akkor leírom, én mit tapasztaltam. Szintén fent vagyok társkeresőn, (51 éves nő vagyok) és engem is ez a 21-35 éves korosztály talál meg folyamatosan. Eleinte én is szóba álltam velük, de sajnos mindegyik linknek bizonyult utólag. Ezek leginkább az ingyenpuncira utaznak, vagy még arra se. Egy ideig írogatnak, fogadkoznak, esküdöznek, aztán ha talál egy jobbat azonnal lekoccol, megbeszélt randira nem jön el stb. stb. Szóval most már nem veszem ezeket a kisfiúkat komolyan! Ajánlom te se tedd, csalódás lesz a vége!
5/8 anonim válasza:
Én 20-35 között kerestem 2-3 éve,de csak ismerkedésre,barátkozásra.
Talán ő sem akar túl komolyat,vagy csak szexelni szeretne.
25F
6/8 A kérdező kommentje:
azért nem semmi, hogy még a 30-as korosztály férfitagjai sem komolyak...
2012. aug. 30. 18:50
7/8 TOMAtm válasza:
bocsánat,félreolvastam.
Hát lehet hogy nem állított az alapbeállításon.az lehet 20-50.
8/8 A kérdező kommentje:
megnéztem másoknak
ilyenek vannak beállítva, szinte mindenkinek:
25-55
24-39
18-28
18-36
28-40
de jó a pasiknak, hogy ennyi nő megfelel...
2012. aug. 30. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!