Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon komoly a srác. Ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon komoly a srác. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Van egy 14 éves fiú és folyamatosan nyomul. Virágot hoz nekem, színházba hív, vacsorázni, fagyizni, cukrászdába. Nem győzöm visszautasítani, ugyanis 19 éves lány vagyok. :D Mégis mit képzel? Olyan, mintha az öcsém lenne, vagy mi... Már mondtam neki többször is, hogy NEM, kifejtettem azt is, hogy miért, de nem érti meg. Kézzel írt szerelmeslevelekkel bombáz még mindig...
2011. jún. 18. 21:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szólj a szüleinek xD
2011. jún. 18. 21:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez aranyos, meg vicces is. :) Próbáld meg egy hasonló korú lánnyal összeboronálni.
2011. jún. 18. 21:53
 3/13 anonim ***** válasza:
*hozzá hasoló korúval
2011. jún. 18. 21:54
 4/13 A kérdező kommentje:
De ezt amúgy már másfél éve csinálja...szóval nem ilyen kis fellángolás vagy mi. Komolyan mondom, nem értem.
2011. jún. 18. 21:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel zaklatásért. Vagy szólj egy haverodnak, hogy adja ki magát a pasidnak, és fenyegesse meg, hogyha nem kopik le rólad, akkor annak komoly következményei lesznek. :)
2011. jún. 18. 21:57
 6/13 anonim ***** válasza:
Ugyanmár basszus még le sem ereszkedtek a golyói, és szerintem nem risztaná el a dolog túlzottan. Próbáld meg megbeszélni vele, nem csak azt, hogy nem hanem azt is, hogy miért és próbálj meg inkább barátkozni vele, és akkor egy másik lánnyal összehozni. Vagy ha mész felsőoktatásba úgysem valószínű, hogy látni fogod.
2011. jún. 18. 21:59
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha nem riasztja el akkor meg betartani a fenyegetést. :) Egyszerű, nem? :)

Amúgy írta, hogy már azt is kifejtette, hogy miért, de nem érti meg. Barátkozni meg.. Ennél rosszabbat nem is tehetne. :D Még a végén bemagyarázná magának, hogy van nála esélye, ezért végképp nem szállna le róla. :) És szerinted, ha másfél éve "üldözi", akkor egy jöttmentért abbahagyná? Erősen kétlem. :)

2011. jún. 18. 22:04
 8/13 anonim ***** válasza:

mark86

örülj neki hogy 30 évesen is fiatal bikád lesz...

2011. jún. 18. 22:06
 9/13 A kérdező kommentje:
Szerintem semmi értelme megfenyegetni, mivel nagyon aranyos srác, csak nem fogja fel a helyzetet. Mondtam már neki szépen, durván...stb.
2011. jún. 18. 22:20
 10/13 A kérdező kommentje:
Am. ez az ötlet, hogy egy hozzá hasonló korúval hozzam össze, nem is rossz. Van a szomszédomban egy 14 éves lány, nincs barátja, nagyon aranyos kislány, szerintem egy suliba is járnak. Majd rákérdezek a kislánynál, hogy van-e kedve megismerni egy fiút. (:
2011. jún. 18. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!