Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Komoly depresszió. Ilyenkor a...

Komoly depresszió. Ilyenkor a szerelmet sem érzem?

Figyelt kérdés
közepes depresszióm van, valahogy még a szerelem sem lángol ilyenkor. volt valaki hasonló helyzetben?
2010. júl. 14. 18:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
19%
neked nincs depressziód!!!
2010. júl. 14. 19:10
 2/13 A kérdező kommentje:
de van, 1 hónapot voltam a pszichiátrián
2010. júl. 14. 19:17
 3/13 anonim ***** válasza:
19%

Kamu az egész!

a depressziódnak milyen biológiai magyarázata van?

Ha nincs pajzsmirigy problémád, vagy egyéb hormonális betegségfed, akkor semmilyen

2010. júl. 14. 19:46
 4/13 A kérdező kommentje:
súlyos kényszerbeteg vagyok, ön és szeretett személy károsítására érzett vágy, agresszív gondolatok és kényszercselekvés, na ehhez párosult a depresszió. és egyén szorongásos zavar. mi bajod?
2010. júl. 14. 20:27
 5/13 A kérdező kommentje:
kérem olyanok segítsenek, akik ismerik a depressziót, aki kötekedni szeretne, arra nem fogok reagálni, több eszem van.köszönöm. segítséget szeretnék kérni
2010. júl. 14. 20:28
 6/13 anonim ***** válasza:

Depresszió alatt nem nagyon érzel mást, mint utálatot (önmagad és mások iránt). Ha szedsz rá gyógyszereket, akkor meg főleg nem fogsz semmit érezni, főleg szerelmet, mert azok ugyebár "érzelemgyilkosok"...

egyébként én is voltam ilyen helyzetben

2010. júl. 14. 20:37
 7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, én nem voltam még soha depressziós, ezért érdekelt volna, szedek rá gyógyszert, illetve a kényszervetegségemre meg még rivotrilt is mellé, csak elnyomja a szexuális vágyat, a lángoló szerelmet, orgazmus sehol, ez érdekelne, hogy másnál is így van-e
2010. júl. 14. 20:39
 8/13 anonim ***** válasza:

fiú v. lány? Hány éves vagy?

Muilyen gyógyszereket szedsz? Antipszichotikumot?

Ezek nélkül nem tudok semmit se mondani

2010. júl. 14. 22:13
 9/13 A kérdező kommentje:
29 éves nőci vok, 400mg fevarin naponta , ez a kényszerre, rivotril 2 szem este (0.5) concor 5 és covercard ezek vérnyomáscsökkentők
2010. júl. 15. 09:32
 10/13 anonim ***** válasza:

Az antidepresszánsnak sajnos mellékhatása a nemi vágy csökkenése. Meg lehet próbálni másikra átállni,de írtad, hogy súlyos kényszered is van, erre pedig valóban a fevarin a legjobb.

Pszichoterápiát próbáltál a gyógyszer mellett? Én mindenképpen ezt is javasolnám, sokkal hatékonyabb lenne a kettő együtt. Személyiségzavart nem állapítottak meg?

2010. júl. 15. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!