Komoly depresszió. Ilyenkor a szerelmet sem érzem?
Figyelt kérdés
közepes depresszióm van, valahogy még a szerelem sem lángol ilyenkor. volt valaki hasonló helyzetben?2010. júl. 14. 18:58
11/13 A kérdező kommentje:
Sajnos kéne egy olyan doki, aki mindent megvizsgál, de sajnos az drága, kórházban ezzel kezeltek csak
2010. júl. 16. 09:32
12/13 anonim válasza:
Közepes depresszióban nem leszel szerelmes, a gyógyszer pedig csökkenti a nemi vágyat.
A rivotril és a fevarin külön-külön is híres a libidócsökkentő hatásukról, mint ahogyan a motiváltság vagy az érzelmek gazdagsága is csökken tőlük.
Pszichoterápiára is járj. Fontos az egészséges életmód (és ez tényleg nemcsak duma), az esetleges hiánybetegségek elleni küzdelem stb.
13/13 anonim válasza:
Pszichiáterembe lettem szerelmes, aki nem tudott meggyőzni, hogy nem vagyok depressziós.
Kiegyeztünk egy bipoláris depiben és maradtam kezeletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!