Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy sraccal jokat chatelek netes tarskerin, de nem kér el sem telot sem face, sem egyeéb elérési modot, akkor kb mit gondol?
Vàr vissza az oldalra. Ennyivel zàrta le.
Közben pedig talalkozorol irt hogy megoldhato a tavolsag ellenere, tetszünk egymasnak, celok passzolnak stb
Es miert lehet ez neki kenyelmes?
En az oldalon akivel nem térek àt viber whatsapp vagy telefonhiväsos vonalra vagy facre, gyakran mar azt sem tudom kivel mit chateltem.ott a sok level, csevegö ablak, flörtüzenetek, külön levelek, kavalkäd az egesz
Aki alkalmira fut az meg egyböl keri a telszamot is.
Akivel lehetne komolyabb az meg nem.
Ez miert van?
Jó időtöltés számára, hogy beszélgettek és ennyi. Ha kíváncsi lenne rád akkor már szervezné azt a találkozót. Egy férfinél soha ne azt nézzed mit ígér, hanem mit valósít meg belőle!!!
42F
mert betoji.
írogatni ok, személyesen, videón nem ok.
én mikor régebben tindereztem, aki 2,max 3 nap csetelés után nem hozta fel a személyes tali lehetőségét, ment a levesbe.
Mondjuk nálunk súlyosbította a helyzetet, hogy 5 km-re voltunk egymástól, de akkor is.
Ok
En is varok 2-3 alkalmat es ha semmi, megy a levesbe
Ra bizom az iranyitast
Nalam a 3-4 honapos irkalasbol az lett hogy közebn massal azert talalkozott de velem nem eröltette soha
Soha többet ilyen
Én is szeretek pár napig írogatni, ismerkedni mielőtt találkozom egy lánnyal. Mivel komolyak a szándékaim nem akarok azonnal találkozni, biztos rögtön az jutna az eszébe hogy csak d*gni akarok.
De mostanra már nem igazán lehet tudni hogy mit is várnak a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!