Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy sraccal jokat chatelek netes tarskerin, de nem kér el sem telot sem face, sem egyeéb elérési modot, akkor kb mit gondol?
Vàr vissza az oldalra. Ennyivel zàrta le.
Közben pedig talalkozorol irt hogy megoldhato a tavolsag ellenere, tetszünk egymasnak, celok passzolnak stb
En pàr chatelseböl elég képet kapok ahhoz hogy tudjam akarok e találkozni.
Pl aki alkalmira megy, kapàsbol azzal is kezdi, illetve ha igent mondok a talira, van aki csak akkor árulja el magát még chat alatt.
Aki komolyan ismerkedik teljesen màs szövegeket ir alapbol mint aki nem.
A 3-4 honapos sracban en csak azt vártam mikor lép ö. Volt vele talalkozo is es chatelgettünk tovabb. Igy egyszercsak bevàgtam olyasmit hohy massal is ismerkedem hivtak talalkozni (hogy kapja össze magàt), erre bukott ki a szög a zsákbol de vàrt ket napot is hogy biztos nem kamuzok e, igy folytattam a "mesèt", es akkor nyögte ki hogy ö is azon agyal hogy egy masik lanyt vacsorazni vigyen e vagy moziba milyen cuki nem akarja elrontani.
Akiröl kerdeztem sràcot vele még egyszer chateltem. (Nemigen jarok fel az oldalra)Rola is megfogom tudni mi van. Plane ha azota nem irt semmit, màr gyanus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!