Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is úgy látjátok, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy látjátok, hogy a nők 30 évesen vagy afelé közeledbe sorra adják le az igényeiket, és házasodnak meg előnytelenebb külsejű férfiakkal is?

Figyelt kérdés

Mintha úgy félnének ettől a számtól, hogy 30 (harminc) mint vaddisznó a tűztől. Férfiként ebben a korosztályban vagyok, és most nagyon megindultak, nap mint nap látok eljegyzéseket a közösségi média oldalakon a régi ismerőseim körében, de nem ez a durva, hanem a férfiak akikhez hozzámennek. Az egyik előnytelenebb külsejű mint a másik. Nem is értem, hogy azok a csajok akiknek 10 évvel ezelőtt csak az osztály vagy közösség leghelyesebb, legjobbképűbb pasija kellett csak, csak azokat vették észre, azok most hogy mehetnek hozzá feleségül egy teljesen átlagos vagy az alatti férfihez?

Ennyire beüt a kapuzárási pánik a nőknél a 30-as számra gondolva? Azt hiszik, hogy ha 30 éves korukig nem kelnek el, akkor már örökre vénlányok maradnak és macskákkal körülvéve fognak otthon megöregedni?

2019. aug. 11. 14:52
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Erről a 15 éves lányok tehetnek, hogy hiába gyerek, de amint lesz cicije, mindenki meg akarja dugni? Szerinted annyira buli, hogy negyvenes pasik nyomulnak rád a buszon, a strandon, és az mèg a jobbik eset, ha megmondod hàny éves vagy, és leáll. Sajnos sok nem áll le.

Mèg hogy karma...

Ezek a vén pedofil meg efebofil gyökerek akkor karmaként kapják azt, hogy 45 évesen már csak viagrával áll fel?

Én inkább minőségi javulásként élem meg, hogy 30 felett az szólít meg, aki tényleg ismerkedni akar, és kapcsolatot keres, akik meg egy feszes kis testre vágynak csak, azok átnéznek rajtam. Többnyire. Remélem, 40 évesen végig tudok menni úgy egy építkezés mellett, hogy senki se szól utànam. Igazi felszabadulás lesz!

2019. aug. 12. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!