Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy látjátok, hogy a nők 30 évesen vagy afelé közeledbe sorra adják le az igényeiket, és házasodnak meg előnytelenebb külsejű férfiakkal is?
Mintha úgy félnének ettől a számtól, hogy 30 (harminc) mint vaddisznó a tűztől. Férfiként ebben a korosztályban vagyok, és most nagyon megindultak, nap mint nap látok eljegyzéseket a közösségi média oldalakon a régi ismerőseim körében, de nem ez a durva, hanem a férfiak akikhez hozzámennek. Az egyik előnytelenebb külsejű mint a másik. Nem is értem, hogy azok a csajok akiknek 10 évvel ezelőtt csak az osztály vagy közösség leghelyesebb, legjobbképűbb pasija kellett csak, csak azokat vették észre, azok most hogy mehetnek hozzá feleségül egy teljesen átlagos vagy az alatti férfihez?
Ennyire beüt a kapuzárási pánik a nőknél a 30-as számra gondolva? Azt hiszik, hogy ha 30 éves korukig nem kelnek el, akkor már örökre vénlányok maradnak és macskákkal körülvéve fognak otthon megöregedni?
Máshonnan közelíteném meg...
Fiatalon az embernek még nincs elég önismerete és párkapcsolati tapasztalata ahhoz, hogy tudja, milyen típusú ember illene hozzá. Egyetlen szempont alapján választ, az pedig a külső.
Aztán később, több kapcsolat alapján megtanulja, hogy a külső édeskevés egy jól működő párkapcsolathoz, és más szempontok kezdenek fontosabbá válni, megtanul vonzódni másmilyen típusokhoz is. Ilyenkor már érettebben az EMBERBE szeretünk bele, nem a külső vázba.
Szóval pont nem alább adják, hanem sokkal magasabbra kerül a léc, és a külső már egész egyszerűen nem elég!
Nemhogy nem féltem,hanem alig vártam a 30-at. Nem vagyok házas, sosem voltam, valószínűleg soha nem is leszek.
Jó lenne tisztában lenni a "kapuzárás" fogalmával is. Az nem 30 körül jön el.
Hanem 50 táján.
34n
#2 De hogy történik ez? A társadalom, vagy a rokonok paráztatják a nőket?
Úgy kell ezt elképzelni, hogy anyuci, nagyi mondogatják nekik, hogy lányom itt vagy már 30 éves és még férjed sincs? Ebben a korban nekem már férjem, házunk, 6 gyerekem és 2 lovam volt és szántottam, vetettem, arattam. Te meg már mindjárt meg fogsz vénülni és még semmid sincs.
Így paráztatják az emberek a nőket, vagy hogy?
Kezdetnek mondjuk ne a fészbúkból vonj le következtetéseket, hanem ismerd meg személyesen is azokat az embereket akikről beszélsz.
És az nem indok, hogy ekkor meg akkor 10 évvel ezelőtt ez meg az volt, most a jelenben kell ismerni az embereket. Nem abból kell következtetéseket levonni, hogy milyenek voltak tini korukban.
40esként jön.
Közeledek a 30hoz, nekem sem tetszik, de nem azért, mert 30 évesen csak feleannyi férfinak kellenék, hanem mert kerek szám, az ijesztőbb, hogy eltelt 30 év az életemből, mint az, hogy 29 és fél. Mindennel így van, a hangerőt is 10esével állítom, a mikrónál sem tekerek 33 másodpercre semmit.
A kerek számoknál érezzük igazán a változást.
Egyébként azért több az eljegyzés, mert huszonévesen keresnek párt a legtöbben, nem mindig elsőre jön össze az igazi, de ha össze is jön, évek kellenek, meg együttélés, mire biztos lesz benne az ember.
Azok a párok már 5 éve együtt lehetnek, akiknek a házasságát làtod.
Mellesleg 30 alatt biztonságos szülni, mint 35 évesen, és még biztonságosabb, mint 40 évesen. A gyerek nem jön elsőre össze, csak a mázlistáknak, a többség hónapokat, éveket próbálkozik és ez még csak az első gyerek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!