Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is úgy látjátok, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy látjátok, hogy a nők 30 évesen vagy afelé közeledbe sorra adják le az igényeiket, és házasodnak meg előnytelenebb külsejű férfiakkal is?

Figyelt kérdés

Mintha úgy félnének ettől a számtól, hogy 30 (harminc) mint vaddisznó a tűztől. Férfiként ebben a korosztályban vagyok, és most nagyon megindultak, nap mint nap látok eljegyzéseket a közösségi média oldalakon a régi ismerőseim körében, de nem ez a durva, hanem a férfiak akikhez hozzámennek. Az egyik előnytelenebb külsejű mint a másik. Nem is értem, hogy azok a csajok akiknek 10 évvel ezelőtt csak az osztály vagy közösség leghelyesebb, legjobbképűbb pasija kellett csak, csak azokat vették észre, azok most hogy mehetnek hozzá feleségül egy teljesen átlagos vagy az alatti férfihez?

Ennyire beüt a kapuzárási pánik a nőknél a 30-as számra gondolva? Azt hiszik, hogy ha 30 éves korukig nem kelnek el, akkor már örökre vénlányok maradnak és macskákkal körülvéve fognak otthon megöregedni?

2019. aug. 11. 14:52
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
88%

Figyelj, az egyik dolog az, hogy a legtöbb ember átlagos. Tudom, hogy a címlapfotók meg az Instagram meg a filterek meg a jól beállított fotózási szögek világában nem így látszik, de ha körbenézel, ez így van. A másik meg az, hogy az elég szubjektív, mi a vonzó. Jó, nyilván vannak szintkülönbségek, de egyébként simán előfordul, hogy ami neked nem jön be, az valakinek igen, vagy fordítva. Sőt, mondok jobbat, sok ember, ha talál valakit, akivel összepasszol, akkor el tudja engedni, hogy a szőke, kék szemű 180 centis zsáner helyett a pasi barna hajú, barna szemű, 175 centi, és talán van rajta egy kis felesleg is. Nem azért, mert lejjebb adná az igényeit, hanem mert emiatt igazán kár lenne elveszíteni egy olyan embert, akivel tökéletesen meglennétek életetek végéig.

Tinédzserkorban természetes, hogy az ember ahhoz vonzódik, aki helyes, meg cuki, meg népszerű. Ezért szeretnek bele annyian hírességekbe is, és még nem zavarja őket, hogy soha a büdös életben nem fognak összeakadni velük az utcán, elmenni randizni, és kapcsolatba kerülni. A népszerű fiúk között meg sokszor van olyan, hogy több lányt bolondítanak egyszerre, nem utasítanak vissza más lányt akkor sem, ha ők kapcsolatban vannak, mert "ők megtehetik". Sokan mellé még valamilyen intenzív sportolók is, meg partiállatok, lerészegedésig (legalábbis az én köreimben - huszonéves vagyok).

Aztán amikor valaki már nemcsak azért akar párkapcsolatot, hogy legyen, tervezne az illetővel, számítana rá, elvárná, hogy jól bánjon vele, akkor felértékelődik a szemében egy olyan ember, aki lehet, hogy átlagos kinézetű, de valamilyen formában elérhető, megvan a közös hang, és megbecsüli.

2019. aug. 11. 17:18
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Szóval 30-as pasi vagy, aki elméleteket gyárt a nőkről, ami azt jelenti, hogy nincs nőd. Közben lesed, hogy a korodbeli nők milyen ronda pasikhoz mennek hozzá. Akkor te milyen lehetsz, ha veled meg szóba se állnak?
2019. aug. 11. 17:33
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom... Én nem vagyok még 30 és családos vagyok, párt sem keresek (ne is kelljen), de mivel én magam évről-évre fejlődöm, inkább egyre magasabbra kerül a léc másokkal szemben is. Szóval pont ellenkezőleg.
2019. aug. 11. 17:34
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem adjuk lejjebb (sőt), csak olyanból várunk el többet és specifikusabb dolgokat, ami kívülről nem olyan látványos, mint a tökéletes külső, jó kocsi, fényűzés, papírok, fényes karrier.

Aki családot akar, annak ez édeskevés. Ellenben a hűség és a gyerekkel töltött idő lehetősége és az erre való hajlandóság (vagy egyáltalán az, hogy valaki elég időt lehessen a másikkal), sokkal fontosabb összetevője egy közös életnek. Kevesebben is nyújtják...

2019. aug. 11. 17:42
 25/31 A kérdező kommentje:

"Kezdetnek mondjuk ne a fészbúkból vonj le következtetéseket, hanem ismerd meg személyesen is azokat az embereket akikről beszélsz"

Akkor miből vonjak le, ha egyszer vannak képek a vőlegényről? Ilyen ronda pasikkal ezek a csajok 10-15 évvel ezelőtt szóba sem álltak volna. Ráadásul nem ritka, hogy a férfi sokkal idősebb mint a nő, a rekord asszem 28 évvel idősebb pasi, azon jót röhögtem, ráadásul nem is gazdag.

Szóval mind1, röhej ez az egész női kapuzárásos para. A vidéki nagyi felhergelte őket, hogy jaj én már 11 évesen dolgoztam, 16 évesen szültem az első gyerekem, jaj, jaj, neked meg még férjed sincs, és bepánikoltak...

2019. aug. 11. 18:57
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

# 25: Hát nekem a vidéki nőrokonom mindig azt mondogatta nekünk, hogy olyan férfihoz menjünk, akinek jó nagy háza van és jó nagy bajusza. :D

Most így belegondolva, sem én, sem a lány unokatesóim nem hallgattunk rá. Egyikünk párjának sincs bajusza és ők költöztek hozzánk, mert házuk sincs. :D

Ennyire hallgatunk az "öregasszonyokra". :D

2019. aug. 11. 19:01
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Szóval egy 30 éves nő 15 évvel ezelőtt, tehát 15 évesen szóba sem állt volna az ürgével? Talán mert öreg lett volna hozzá, most meg már nem az?
2019. aug. 11. 19:14
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a sok baromságot, amit a kérdező a címben összehordott!

Megjött az incel fiúka, és élvezkedik?

Kérdező, neked édesmindegy, mert egy 30 feletti nő sem feni rád a fogát:DDDD

2019. aug. 11. 19:20
 29/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom nálatok, hogy volt, de nálunk már 15 évesen is rohadt kelendőek voltak a nők. Gimiben kezdett elszállni minden csaj. 20-22 éves korukra már teljesen kinyalták a seggüket, viszont most kezdenek bepánikolni. Ez egyfajta karma.
2019. aug. 12. 00:53
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Hajajajaj, hol voltam még gimiben... Kis pattanásos, duci stréber voltam, aki hallani sem akart a pasikról. Az első párom 18 évesen lett.

Neked is tanulnod kellett volna hülyeségek helyett.

2019. aug. 12. 07:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!