Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet annak az oka hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet annak az oka hogy minnél előnytelenebb külsejű egy férfi annál jobban válogat külsőben?

Figyelt kérdés
Több ismerősnél vettem észre hogy a baromi kövér el van hízva csúnya igénytelen stb az annál jobban válogat külsőben neki csak a nagyon szép bombázó nők kellenek. Mi lehet ennek az oka?
2018. máj. 23. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:
26%

Ennek az az oka... hogy nincs oka.

[link]

2018. máj. 23. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem ismerik saját szintjüket. Azt hiszik, hogy valakinek is kelleni fognak kövérként. Hát számomra undorítóak a kövérek, párkapcsolatra nem kellene nekem egyik se.

Én egészséges mozgásban gazdag életmódot folytatok.

2018. máj. 23. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Az az oka, hogy pontosan tisztában vannak vele, hogy még a saját kategóriájú nőknek sem kellenek, ami elég nagy kudarc, így viszont lehet arra fogni, hogy jaj, hát csak azért nincs nőjük, mert túl magasan van a léc. De ez csak kibúvó...
2018. máj. 23. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Az az oka, hogy így könnyebb elfogadni a visszautasítást, mintha egy "szintjükbeli" nőtől kapnák. Amolyan önbecsapás, hogy ne kelljen belenézniük a tükörbe.

Duci lányként én is azt tapasztaltam, hogy az átlagos, vagy helyesebb srácok kedvesek, figyelmesek velem, a bunkó, prosztó beszólásokat pedig a csúnyáktól kapom.

2018. máj. 23. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem válogatok. Őszintén szólva nem is szeretnék szépségkirálylányt. Nem vonzanak. Volt olyan mikor lejjebb adtam a szintet. És hagyjuk. Mostmár csak a saját "kategóriámba" próbálnék keresni valakit, de ez nem ilyen egyszerű, mert ők meg ahogy észre vettem, pont nem engem keresnek. Felőlem a lány lehet kicsit ducib, húsosabb. Lehet sitra csíkos is. Nem zavar. Azt sem zavarna ha az adott lánynak valamilyen testi hiányossága, csúnyább szóval fogyatékossága van. Ők is emberek. Az sem baj ha pattanásos, vagy épp valami baj van a bőrével. De legyen azért ápolt. Néha lejjebb adom a mércèt, néha feljebb teszem. De nincs statikus ideálom. Mindenkibe van olyan amiért lehet szeretni. Szóval érted kedves kérdező. Én nem igazán válogatok. De ha tudnék se akarnék. Legaláb is ha a személyiségem a mostani maradna, és csak a külsőm lenne úgymond jobb.
2018. máj. 23. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 vagyok. Hozzá teszem. Nem vagyok kövér. 55-60 kiló vagyok. És sportolok. Szóval... :)
2018. máj. 23. 19:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem eléggé szörnyű a külsőm, de nem nagyon válogatok. Viszont nem kellek senkinek így sem.
2018. máj. 23. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!