Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy a jó humorérzékem hiánya miatt incel maradok életem végéig?
Azt gondolom a legtöbben tudjátok, hogy a nők szemében nagyon fontos, hogy egy pasinak jó humora legyen.
Azonban én sajnos nem születtem egy Adam Sandlernek, így amikor én poénkodni próbálok az nagyon sokszor igencsak izzadságszagú, ezért inkább hanyagolom a dolgot.
Olyan értelemben van humorérzékem, hogy mások poénjait vegyem és meg meg szoktam érteni a viccet (már óvodás korom óta észlelem a humort, a perverz poénok is már öt éves korom óta lejönnek). De olyan értelemben nincs jó humorérzékem, hogy én csináljak nagy poénokat. Itt-ott igyekszem elejteni néhány poént vagy viccet, de valahogy közel sem ér el akkora sikert, mint amekkorát az alfahímek poénjai.
Arra is rájöttem, hogy ez nem egy olyan dolog, amit annyira fejleszteni lehetne, ez nagyrészt velünk született dolog. Pl a kisöcsémnek már most sokkal jobb humorérzéke van mint nekem, holott sokkal kevesebb tapasztalata kellene legyen ilyen téren, innen is látszik, hogy mennyire nem egy tanulható dolog, hanem velünk született.
Elképzelhető, hogy az elsöprő humorérzékem hiánya miatt életem végéig incel maradok?
Soha nem a topmodell kinézetű nőkre hajtottam.A plázacicák sem érdekeltek.
Bőven beérném egy átlagos kinézetű nővel is.
Csak sajnos az élet másként gondolja.
Normális, nem-normális... teljesen mindegy nekem. Soha nem számított én mit akarok. A világ az én akaratomtól függetlenül működött mindig is és ezután is.
A lényeg az, hogy akármit is akartam és akárhogy próbálkoztam, senkinek sem tetszettem. Csak ez számít.
Az egész partner/társkeresés kb 95%-ban a nőktől függ. Lényegében elmondhatjuk, hogy mindig a választ/dönt.
(nem, nem hibáztatok senkit és nem is picsogok, mielőtt valaki ezzel jönne, csak tényeket írok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!