Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy a jó humorérzékem hiánya miatt incel maradok életem végéig?
Azt gondolom a legtöbben tudjátok, hogy a nők szemében nagyon fontos, hogy egy pasinak jó humora legyen.
Azonban én sajnos nem születtem egy Adam Sandlernek, így amikor én poénkodni próbálok az nagyon sokszor igencsak izzadságszagú, ezért inkább hanyagolom a dolgot.
Olyan értelemben van humorérzékem, hogy mások poénjait vegyem és meg meg szoktam érteni a viccet (már óvodás korom óta észlelem a humort, a perverz poénok is már öt éves korom óta lejönnek). De olyan értelemben nincs jó humorérzékem, hogy én csináljak nagy poénokat. Itt-ott igyekszem elejteni néhány poént vagy viccet, de valahogy közel sem ér el akkora sikert, mint amekkorát az alfahímek poénjai.
Arra is rájöttem, hogy ez nem egy olyan dolog, amit annyira fejleszteni lehetne, ez nagyrészt velünk született dolog. Pl a kisöcsémnek már most sokkal jobb humorérzéke van mint nekem, holott sokkal kevesebb tapasztalata kellene legyen ilyen téren, innen is látszik, hogy mennyire nem egy tanulható dolog, hanem velünk született.
Elképzelhető, hogy az elsöprő humorérzékem hiánya miatt életem végéig incel maradok?
"A lánc ott fog elpattanni, ahol a leggyengébb láncszem van. Azaz megteheted, hogy túlhangsúlyozod az erősségeidet, de attól még megmaradnak a durva hátrányaid is, ha vannak ilyenek."
Egyrészt nem azt írtam hogy hangsúlyozni kell hanem hogy nem a hibákat kell kiemelni. Millió egy hibám van nekem is (mindenkinek) biztos hogy van olyan is ami egyeseknek kizáró tényező. Mégse ezeken rugózok hanem a pozitív tulajdonságaimat szemelőtt tartva élem az életem. Ha sajnálom magam meg azt keresem miért nem...
abból nem lesz haladás. Ettől még a jókat se hangsúlyozom. Had döntse már el mindenki mit gondol rólam.
Azok pedig akik itt panaszkodnak hogy ők mekkora jó emberek és kedves rendes stb. azok egyrészt olyan tulajdonságokat emelnek ki amik kB ahhoz kellenek hogy a többi ember elviselje őket. Mondhatni a beugró ahhoz hogy emberi kapcsolataid legyenek. Sőt többüknek a baráti kapcsolat kialakítása is nehéz olykor lehetetlen. Ezek tényleg olyan képesség hiányok amik mellett minden pozitív dolog photoshop (főleg hogy a felsorolt értékek sincsenek birtokukban sokszor) Az amiről te írsz szinte semmi. Sok nőnek nem elsődleges a humor és lehet van olyan aki érti a tiéd és tetszeni fog neki.
De ha ez az első ami magadról eszedbe jut és bele merülsz az önsajnálatba és azt figyeled a többiek ebben mennyivel jobbak akkor saját magad viszed bele abba a spirálba aminek az alja az itt napi 12 kérdés arról miért vagyok egy zsák bénaság és miért gonoszak a nők.
Az alapján ahogy reagáltál már jó úton jársz. Ha nagyon nem akarnak a nők akkor vagy egyéb hiányok is vannak amik viszik a prímet vagy már eleve érződik a kisebbségi komplexus amit magadnak alakítasz ki.
De persze ha neked jó az ami van meg ahogy alakulnak a dolgok ne változtass nevezz idiótának engem és mindenkit aki mutatna egy ajtót. Te tetted fel a kérdést én pedig válaszoltam rá. Lehet itt is mint szinte mindig a kettőnk véleménye között van az igazság.
Eláruljak valamit? Nekem az is bőven elég, ha érti a viccet. Sőt, tudom, nőben ez visszataszító, de nekem az a legkedvesebb dolog a világon, ha megnevettethetek másokat.
Csúnya, kövér lány voltam gyerekként, tiniként, és huszas éveim legelején. Nekem mindig az volt az egyetlen, hogy megnevettetem az embereket. Már nem vagyok kövér, de továbbra is az a legnagyobb öröm, ha valaki nevet velem. Emellett nem vagyok egy extrovertált ember, nem olyat kell elképzelni.
Nem idióta módra nevetgélek, csak jó az emlékezetem, gyors az eszem, és rengeteg sorozatot nézek, tele vagyok pop culture reference-el. És nyilván nem csak pasikra értendő ez. Legutoljára a patikus nénivel viccelődtem.
Nem iszom alkoholt egyáltalán.
Ezzel a témával itt foglakoztam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Értem én amit mondasz (és remélem igazad is van) de kérlek olvasd el mégegyszer a #7 válaszom első felét. (mit nem lehet megérteni azon, hogy nem „besavanyodott típusu” humoérzékmentes ember vagyok?)
Nyilván vannak más pozitív tulajdonságaim is meg más negatív tulajdonságaim is. De most ebben a kérdésben erre az egy dologra koncentrálunk. Most ezt a problémát boncoljuk.
Na, ezt jó olvasni :)
Nem vagyok egy különösebben szorongós típus. Idegeskedni se nagyon szoktam.
Számomra elsődleges egy probléma megoldása, olyankor pedig az idegeskedés meg szorongás hiányzik a legkevésbé. Azaz jelen esetben össze szeretnék jönni egy nővel és ennek a feladatnak a megoldását kell lebonyolítanom. Nincs szorongás.
Középiskolában is felelések és dogák előtt, miközben a többiek idegeskedtek és pánikoltak én meg tudtam őrizni a hidegvérem és a feladatra összpontosítani.
Mit nem lehet azon erteni, hogy nem rolad, hanem a norol beszelek? Nem azt mondtam, hogy valassz magadhoz hasonlo savanyu not, hanem valassz savanyu not. Magadra vetted, pedig egyszer sem ugy ertettem, hogy te magad is az vagy.
Tudom te abbol a toposzbol indultal ki, hogy mindenki azt varja el, amit adni tud es csak annyi kulonbseg lehet koztetek, hogy az egyik allva pisil a masik meg ulve, de ez egy borzaszto korlatolt hozzaallas. Nem kell ugyanolyannak lennetek, hogy jol kijojjetek egymassal.
Puszta megnyugtataskent irtam, hogy a humorerzek nem egy univerzalis igenye a noknek. Ezt elso kezbol tudom, ugyanis keves novel tudom ilyen teren megtalalni a hangot. Nagyon ritkan talalkozok olyan nokkel, akik vevok a poenjaimra.
Szeretnem, ha elhinned, hogy boven van valasztek szamodra is es nem szabad csuggedned.
#lollypop93
Ok, így már értem. :)
Sajnos csak 22 éves vagyok, és ilyenkor a fiatal nők körében még elég fontos a humorérzék. Az is lehet, hogy várnom kell még kb tíz évet mire esélyem lesz valakinél. Addig az sincs kizárva, hogy majd szolgálni fogok mondjuk Szomáliában vagy ilyesmi, hogy valamivel elüssem az időt odáig.
Érdekességnek elmondom, hogy amióta élek, ilyen vagyok. Az óvodás csoportképeken és családi fotókon mindenki mosolygott, csak én voltam mindig komor tekintetű. Az útlevelemen is úgy nézek ki mint egy elítélt börtönrab, anyira dühös fejem van.
Kiskoromban is folyton megkérdezték a tanároktól kezdve a rokonokig, hogy „ez a gyerek mindig ilyen komoly?” Szóval azóta kb ilyen maradtam.
A tiz eves varakozasrol lebeszelnelek, ongyilkossag. Az elet egyetlen teruleten sem mukodik a halogatas, miert pont itt mukodne?
Hidd el, zsak a foltjat megtalalja. Te is ilyen vagy huszonevesen, valtozni se fogsz, a nok miert tennek? Nem sorozatgyartott kozhelygyujtemenyek a lanyok, hanem nagyon kulonbozoek. Valahogy ezeket a tevhiteket kene elengedned, hogy a nok ilyenek meg olyanok, tehat egy ferfinak meg ilyennek es olyannak kell lennie. Az adottsagaid kiteljesiteseben es az emberismeretben lesz a kulcs. Figyeld meg alaposabban a noket, mert nekem az a gyanum, hogy foleg a fejedben elsz es nem igazan rajuk, hanem a sajat gondolataidra figyelsz, emiatt nem tudod megtalalni a hozzad valo lanyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!